ᐅ Woocommerce Webshop

De nadelen die kleven aan een WordPress webshop maken het interessant om te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Een van deze alternatieven is jouw webshop maken in SaaS webshop software program. Deze software program is al vanaf een klein bedrag per maand verkrijgbaar en biedt je de mogelijkheid om jouw webshop direct in te richten. Voor technische ondersteuning bij problemen ben je afhankelijk van de hulp van andere WordPress gebruikers. Deze ondersteuning vind je on-line WordPress, in de vorm van blogs, artikelen en fora. Je zult dus zelf op zoek moeten naar het antwoord op je vragen en kunt niet terecht bij een centrale helpdesk. De betalingsproviders worden met een plugin gekoppeld aan je WooCommerce webshop.

Kies dan voor de optie Activeren om de plugin te kunnen gebruiken. Maak een professionele webshop met WordPress en de juiste plugins. Hier leer ik je hoe je variabele producten aanmaakt en hoe je verzendkosten kunt berekenen wanneer je producten gezamelijk in een doos wilt versturen. Deze worden in het klein onder het grote product in de webshop getoond. Aan de rechterkant zie je een aantal velden, deze spreken voor zich. Door op de knop ‘Publiceren’ te klikken, wordt het product online WordPress hosting gezet. In het veld met categorieën vink je de categorieën aan waartoe het product hoort en waarin deze moet worden weergegeven.

Om jouw webshop echt goed te laten werken, is het cruciaal deze informatie in te vullen. Ter aanvulling op de productafbeelding die je upload, kun je ook nog meer afbeeldingen plaatsen bij jouw product. Je kan hierbij denken aan verschillende variaties van het producten, het product vanuit andere / alle hoeken of bv. Lifestyle afbeeldingen waarop je product wordt gebruikt in de praktijk door je klanten. Je kan in deze stap verzendkosten instellen en of je wel of niet de BTW wilt opnemen in de prijs. WooCommerce heeft ook nog een optie, afhankelijk van je locatie, om suggesties te gebruiken voor novices.

  • Ik keek eerst bij de plugin “Slider revolution’.
  • Werkelijk de enige in de wereld die alle content van je website automatisch vertaald naar je schermen.
  • Je wilt natuurlijk wel dat je eigen webwinkel er een beetje uniek uitziet.
  • Het is namelijk lastig om dit achteraf recht te trekken met je boekhouder als er iets misgegaan is.

Wanneer je een complexer thema installeert kan je de Widgets op meer plekken dan alleen de “Footer” plaatsen. Zo kan je widgets bijvoorbeeld plaatsten in de zijbalk. De mogelijkheden met de Widgets kan dus afhangen van het Thema dat je installeert. In de bonusstappen van deze handleiding leer je hoe je een ander thema installeert.

Webshop

Het is mogelijk om vrijwel alle bekende betaalmethode te integreren, denk hierbij aan bijvoorbeeld PayPal, iDeal en Credit Card. De backend is makkelijk in gebruik en spreekt voor zich.

Er zijn duizenden gratis en evenveel of meer betaalde plugins beschikbaar die je shop uitbouwen tot een volwaardige webshop. Denk bijvoorbeeld aan plugins waarmee je de productpagina’s aan kunt passen door een deelbutton toe te voegen. Maar ook plugins voor het direct printen van verzendlabels, het toevoegen van een PDF factuur aan je e-mail naar je klanten. U kunt zelf de hosting regelen, of wij doen dat voor u.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en web site in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer. Het beste kun je het oude en het nieuwe template bestand met elkaar vergelijken en de wijzigingen handmatig overnemen. Het is een vervelende klus, maar helaas kan dit niet automatisch opgelost worden. Er zijn nog veel meer betaalproviders beschikbaar. Belangrijk is dat je in ieder geval duidelijk hebt voor jezelf bij de begin van je webwinkel welke betaalmethodes je aan wilt bieden. Aan elke betaalmethode zijn kosten verbonden, deze verschillen per provider. In deze weblog zetten wij op een rijtje wat je minimaal nodig hebt om een WooCommerce webshop op te zetten.

Ik heb even op elk menu-item geklikt en gekeken wat er stond. Het is namelijk een hoop en ik heb geen idee wat alles precies doet. Ik zou zelf nu gewoon alles proberen te negeren.

Atelier biedt een hoogwaardige uitstraling die je zou verwachten bij een premium WooCommerce thema. Door zijn luxe uitstraling is het thema zeer geschikt voor het verkopen van bijvoorbeeld kunst of luxere kleding. Ook bevat en ondersteunt Atelier een aantal populaire plugins, zoals Yoast, Visual Composer en Gravity Forms.

Als je dus meerdere klassen hanteert belast je de klant niet met het hogere pakkettarief bij de bestelling van kleine producten. Zo vergroot je vervolgens de kans dat iemand tijdens het afrekenen niet afhaakt omdat de verzendkosten in relatie met het product te hoog zijn. Als je kleine gadgets verkoopt die door de brievenbus passen kun je er voor kiezen om een additional verzendklasse aan te maken voor een briefpakket. Als je bijvoorbeeld een USB kabel gaat verzenden past deze meestal door de brievenbus en zijn de verzendkosten daardoor goedkoper. Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden.

Daarnaast biedt WordPress veel verschillende plug-in- en integratiemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld betaalproviders zoals Mollie, Sisow of Klarna integreren? WooCommerceis een een plugin voorWordPresswaarmee je heel eenvoudig een webwinkel kunt opzetten. In 2017 draaide 28% van alle webwinkels wereldwijd op WordPress met WooCommerce.

WordPress is een geweldig systeem om websites mee te maken. Maar niet alleen web sites zijn makkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk. Het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop. Je hebt veel tijd en moeite in je WordPress webshop geïnvesteerd, dus als je ziet dat het eenmaal goed begint te lopen is dat natuurlijk fantastisch. Dat gezegd moet je webshop wel voorbereid zijn op grotere bezoekersaantallen! Onze ideas met betrekking tot je WordPress site uitbreiden als je webverkeer stijgt kunnen ook uitstekend worden toegepast op webshops.

We maken een professioneel design waarin je producten goed gepresenteerd worden en eenvoudig besteld kunnen worden. Het staat bekend om de breedte in keuze uit thema’s, templates, plug-ins en widgets. In de loop der jaren zijn er webshop-plugins ontwikkeld, waardoor ook een webshop starten gemakkelijk is geworden in WordPress.

Dat gaan we dus zeker doen in de latere stappen. De bovenstaande stappen zijn niet de lastigste stappen om een WordPress website neer te zetten, maar wel het punt waar het meeste fout gaat. In de volgende stap doen we een laatste examine WordPress en dan kan de WordPress web site worden geïnstalleerd.

ServerCloud Flexibele, schaalbare servers in de cloud. Momenteel heb ik een webshop met Jimdo maar ik ben op zoek naar een andere supplier omdat jimdo te beperkt is. Soort van vrijetijdsbesteding oorsprong toenemende individuen grijpen echt geld. Hoe weet je of je theme voor zoiets geschikt is?