Attributen & Attributensets Voor Magento Webwinkels

Eerder dit jaar maakte Magento bekend dat ze het anderhalfjaar van te voren zouden aangeven. Dat second is nu gekomen, in juni 2020 zal Magento 1 niet meer worden ondersteund. Wat houdt het einde van de help magento hosting in? Magento gaat de help richting juni 2020 afbouwen.

Review: Woosa WooCommerce Plugin voor Bol.com eight tips voor het verkopen van producten De beste PayPal alternatieven voor WordPress Mijn website verbeterenMijn website verzekerenWordPress eBookWordPress Support

Hoe kan ik mijn e mail koppelen aan Gmail? MailChimp-plugins magento webshop voor WordPress De beste WordPress weersvoorspelling plugins

Dit is wat het inhoudt voor de Commerce en Open Source edities: Magento Commerce 1.9 tot 1.14 worden tot en met juni 2020 ondersteund.

Een website van Kliq Internet MailChimp-plugins voor WordPress19 oktober 2020 De beste WordPress weersvoorspelling plugins15 oktober 2020 WordPress web site verhuizen met Duplicator15 oktober 2020 Alle teksten op deze web site zijn eigendom van WPLounge.

Nieuws: Einde ondersteuning Magento 1, juni 2020 Vandaag heeft Magento het einde van de support op Magento 1 aangekondigd. Al sinds de lancering van Magento 2 was duidelijk dat de Magento 1 op termijn niet meer ondersteund zou worden. Een tijd lang bleef onduidelijk wanneer dat precies zou zijn.

Je keuzes hebben geen invloed op uw bezoek. NOTITIE: Deze instellingen zijn alleen geldig voor de browser en het apparaat dat je nu gebruikt. Meet klikken op het advertentieprogramma van Google Ads Ga naar de hoofdinhoud van deze pagina Homepage Expertise

Deze web site gebruikt functionele cookies en externe scripts om uw ervaring te verbeteren. Welke cookies en scripts worden gebruikt en hoe deze je bezoek beïnvloeden, wordt aan de linkerkant gespecificeerd. Je kunt je instellingen op elk gewenst moment magento wijzigen.

WooCommerce zal hier in de toekomst op aangepast gaan worden ofwel hun eigen databasestructuur krijgen, ‘onafhankelijk’ van die van WordPress zelf. Wanneer echter is mij niet duidelijk. Het thema kan voor een langzame laadtijd zorgen, maar wederom kun je met plugins die speciaal voor snelheid bedoeld zijn alle problemen verhelpen. WordPress/WooCommerce kan razendsnel zijn hoor! Voor het gemak wat handige plugins: