Bouw Zelf Je Professionele WordPress Website

Het uitvoeren van updates zorgt ervoor dat je web site veilig blijft en dat je beschikking hebt tot alle verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. Het tweede menu-item WordPress is Berichten. Berichten zijn blogartikelen.

Als je wilt bloggen dan kan je hier blogberichten aanmaken, schrijven, bewerken, inplannen en publiceren. Als je op berichten wordpress webshop klikt, dan zie je alle blogartikelen die je hebt opgeslagen als conceptversie en alle blogartikelen die je hebt gepubliceerd.

Scroll Door De Printscreens Met WordPress Websites

Je bent nu al ver gekomen, daar mag je trots op zijn. Laten we beginnen met een mini-rondleiding. Je ziet, na het inloggen, het WordPress dashboard.

In het submenu zie je een tweede item: Updates. Op deze pagina kun je alle updates van WordPress, van de thema’s die je gebruikt en alle plugins die hebt direct uitvoeren. > Het is verstandig om eens per maand alle beschikbare updates uit te voeren. Je klikt op ‘select WordPress hosting all’ en daarna klik je op ‘Update Plugins’. Meestal zijn alle updates binnen tien seconden klaar.

  • Je kan ook het zoekveld gebruiken om te zoeken op termen, zoals ‘social media buttons’.
  • Weet je de naam van de plugin die je wilt installeren?
  • Hoogstwaarschijnlijk zijn de drie plugins die wij aanraden ook in een van die tabbladen te vinden.
  • Hoe installeer je een plugin?
  • Vul dan in het zoekveld rechtsboven de naam in.

Zelf gebruik ik de opties in het dashboard eigenlijk nooit. Ik klik direct door op het menu-item waar ik moet zijn. Laten we daarom het WordPress menu kort bespreken. Het eerste menu-item is dashboard. Dat is de pagina die je nu ziet.

Adverteren Google

Wanneer je voor de eerste keer inlogt en het WordPress dashboard ziet dan denk je waarschijnlijk: “Oké, euhm… wat nu? Het werken met een nieuw programma is altijd even wennen. We gaan gewoon accepteren dat het eventjes kan duren voordat we het helemaal snappen. Je hoeft niet per se alles direct te snappen, dat komt vanzelf. Soms moet je eventjes doormodderen.

Laten we gewoon rustig door alle opties heen bladeren, zodat alles stapje voor stapje duidelijker wordt. Je website hoeft niet per se vandaag online te staan.