Een Webshop Maken Met WordPress Woocommerce

Daarbij wordt geen voorbewerkte template gebruikt. WordPress is altijd in ontwikkeling en blijft zich hierdoor met de markt mee ontwikkelen. Nieuwe functionaliteiten heeft u daardoor altijd binnen handbereik. Dit betekent dat er wel regelmatig onderhoud moet plaatsvinden van het thema en aan de Woocommerce plugin.

Scrol dan door naar stap 2 van onze WordPress handleiding. In deze handleiding kun je ook meer lezen over de beste instellingen voor je WordPress website. wordpress webshop Ik ben zeer tevreden over het kennismakingsgesprek dat ik heb gehad met Wouter van Monkey Vision. Hij heeft kennis van zaken en een groot inlevingsvermogen.

Professionele Maatwerk Webshop Laten Maken Met WordPress

WooCommerce is volledig Nederlands instelbaar, zowel wat betreft de “voorkant” van de webshop als de beheerkant waarin u de webshop onderhoudt. Wanneer je bij ons een hosting-pakkket afneemt bij je website of webshop, zorgen wij voor tijdige updates van het systeem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technisch gedoe, en kun je blijven doen waar jij goed in bent.

Zij voldoen aan alle vereisten voor de beste klantervaring. Het gebruik van een responsive webshop is aangenamer voor de klant en bezoeker, waardoor er makkelijk naar informatie kan worden gezocht in jouw webshop. Dit zorgt weer voor een hoger conversiepercentage en dit leidt weer tot meer bestellingen. Onze web developers zijn gespecialiseerd in WordPress webshops en weten daardoor jouw wensen om te zetten in een passende store. Het e-commerce platform is op maat aan te passen en gebruiksvriendelijk. Wij laten het platform voor jou werken in plaats van andersom. Dat doen we door de juiste plugins te gebruiken en de webshop jouw merk uit te laten stralen.

Als je internet de plugin hebt geinstralelerd, dan kan je kiezen voor het eerste contactformulier. Wil je de contactformulier op een plek plaatsen, dan kan je later de shortcode plakken op de pagina waar je het contactformulier WordPress hosting wil hebben. Bij Theme Options zag ik niet zo snel een pagina waar je de kleur van de header kon instellen, daarom bezocht ik de pagina zelf. Blijkbaar heeft dit thema een ‘Meta Options’ blok onder elke pagina.

Ook zijn de kosten voor Woocommerce vele malen lager dan bij Magento. Als je je producten of diensten on-line wil verkopen, dan kan Mustmedia een WordPress webshop voor je bouwen. Dit is webshop software program, speciaal gemaakt voor WordPress. Wil jij graag een webshop laten maken en meer weten over de mogelijkheden en kosten van een WordPress webshop? Een webshop vraagt meer van een server dan een simpele website om goed te kunnen functioneren. Wij hebben contact met betrouwbare partijen waarbij de servers speciaal ingericht zijn voor een webshop in WordPress. WordPress is uitstekend geschikt om te koppelen aan andere systemen.

Na de setup kan je kiezen welke betaalmogelijkheden je aan je klanten wil bieden. Voor het gebruik van Mollie betaal je per transactie tussen de €0,10 en €1,00. Dit is één van de meest makkelijke manieren om je online betalingen te regelen.

Heb je een webshop, dan wil je ook betalingen kunnen ontvangen. Welke functionaliteit je ook zoekt, de kans is groot dat er een plugin voor WooCommerce bestaat. Om van het CMS dat het tegenwoordig is een webshop te maken heb je aanvullende e-commerce software nodig. Yoast werkt als een zonnetje en daarnaast wij testen automatisch de laatste WP Core. Het is heel gemakkelijk en overzichtelijk om binnen WooCommerce te zien welke bestellingen zijn binnen gekomen. Om de bestellingen te zien klik je onderWooCommerceopBestellingen. Hier kan je de productprijs invullen, ook heb je de mogelijkheid om een actieprijs te geven aan een product.

We raden je echter sterk aan om een webshop maken met iDeal. De integratie van Woocommerce met een WordPress webshop wowerd eerder al beschreven als een belangrijk pluspunt voor de webwinkel software program van Woothemes. Door de koppeling met WordPress is Woocommerce verzekerd van miljoenen gebruikers en builders wordpress webshop die dagelijks actief gebruik maken van het platform. Je web site is een belangrijk onderdeel van je bedrijf.

De nadelen die kleven aan een WordPress webshop maken het interessant om te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Een van deze alternatieven is jouw webshop maken in SaaS webshop software program. Deze software program is al vanaf een klein bedrag per maand verkrijgbaar en biedt je de mogelijkheid om jouw webshop direct in te richten. Voor technische ondersteuning bij problemen ben je afhankelijk van de hulp van andere WordPress gebruikers. Deze ondersteuning vind je on-line, in de vorm van blogs, artikelen en fora. Je zult dus zelf op zoek moeten naar het antwoord op je vragen en kunt niet terecht bij een centrale helpdesk. De betalingsproviders worden met een plugin gekoppeld aan je WooCommerce webshop.

Een responsive thema previous zich automatisch aan aan het schermformaat van de gebruiker. Dit zorgt er voor dat je web site of webshop er altijd goed uit ziet, ongeacht vanaf welk apparaat je webshop bezocht wordt.

  • De meeste ondernemers kiezen voor een WordPress webshop maken, omdat de software program gratis te downloaden is.
  • Een productbundel is een bundeling van hetzelfde product met bijvoorbeeld een ander product.
  • Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is.

Het bedrijf int voor jou betalingen, bijvoorbeeld through iDeal, creditcard of Mistercash. Dit geldt krijg je automatisch op je eigen rekening, minus de bemiddelingskosten. Voor een iDeal-betaling is dit € zero,29 per transactie.

Een WordPress Webshop kunnen wij voor je instellen. Ik ben Enes, de oprichter van Levelninemarketing. Hier vind je veel creatieve spullen voor je kantoorwerkplek. Als laatste conversiemiddel kun je stay chat inzetten.