Een Webshop Met WordPress Woocommerce Maken

Hierdoor kan je ervoor zorgen dat er geen producten meer worden besteld terwijl de voorraad al op is. [newline]Hoe maak je een webshop met WordPress WooCommerce en wat zijn handige plugins voor WooCommerce om te gebruiken? Het kan zijn dat je na het lezen van deze voor- en nadelen nog steeds niet weet waar je nou voor moet kiezen. Daarom ga ik WordPress hosting nu als bonus de drie beste opties benoemen die je kunt kiezen wanneer je een webshop wilt en naar mijn mening het meest geschikt zijn. In het beheer kan het dashboard er wat ingewikkeld uitzien. Door de grote hoeveelheid aan functionaliteiten kan het zijn dat je in de eerste paar dagen wat lang aan het zoeken bent naar sommige instellingen.

De nadelen die kleven aan een WordPress webshop maken het interessant om te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Een van deze alternatieven is jouw webshop maken in SaaS webshop software. Deze software is al vanaf een klein bedrag per maand verkrijgbaar en biedt je de mogelijkheid om jouw webshop direct in te richten. Voor technische ondersteuning bij problemen ben je afhankelijk van de hulp van andere WordPress gebruikers. Deze ondersteuning vind je on-line, in de vorm van blogs, artikelen en fora. Je zult dus zelf op zoek moeten naar het antwoord op je vragen en kunt niet terecht bij een centrale helpdesk. De betalingsproviders worden met een plugin gekoppeld aan je WooCommerce webshop.

Een overzicht van de verschillende WordPress-plugins voor webshops en de voor- en nadelen van die plugins. Je kunt de Yoast SEO wordpress webshop plugin tevens gebruiken om je content material te controleren op leesbaarheid.

Woocommerce Plugins Die Wij Gebruiken Op Onze WordPress Webshop

Daarvoor heb ik een account aangemaakt bij sisow. Idd zou een SSL certificaat nodig zijn, en die heb je in verschillende soorten en kosten. Ik kwam naast Shop2Site ook WooCommerce tegen voor € 49,00 per jaar. Sisow of Mollie voor de betaalafhandeling, maar dit lijkt er redelijk ‘primary’ uit te zien. Communiceert duidelijk, levert een optimale web site en geeft geweldige service bij afname van het SEO pakket. De uitspraken in de feedback zijn natuurlijk niet allemaal op lucht gebaseerd, maar toch is de realiteit in mijn beeld anders.

  • Met het configureren, indelen, vullen en opmaken van jouw webshop ben je zeker een paar dagen zoet.
  • WordPress is een perfect e-commerce systeem wanneer je tot a thousand producten hebt.
  • Metorik Helper – Helpt je Webshop Succesvol te maken 😉Metorik Helper is de plugin die ervoor zorgt dat al onze webshop data wordt geanalyseerd.

Als internet hosting het winkelgebouw is, dan kun je de domeinnaam vergelijken met het adres. Het is leuk dat jij een winkel website bouwen hebt, maar als niemand het adres weet, komen ze er ook niet. Steeds vaker wordt er gekozen om zelf een webshop te maken met WordPress.

Waar Kunnen We Je Mee Helpen?

Ook voor Jigoshop heeft Pronamic een plugin gemaakt waarmee je iDeal als betaalmogelijkheid kunt toevoegen. Easy Digital Downloads Easy Digital Downloads is een eenvoudige plugin voor het beheren en verkopen van digitale producten op WordPress. Ondanks dat dit ook mogelijk is met WooCommerce, heeft deze plugin meer functionaliteiten voor digitale verkoop en is de interface veel strakker.

En uiteraard moet je ervoor zorgen dat alle informatie aanwezig is. Denk hierbij aan informatie over bezorging, retourneren, klachten en algemene voorwaarden.

Stap 6 Een Productpagina In Je Webwinkel Bouwen

Atelier biedt een hoogwaardige uitstraling die je zou verwachten bij een premium WooCommerce thema. Door zijn luxe uitstraling is het thema zeer geschikt voor het verkopen van bijvoorbeeld kunst of luxere kleding. Ook bevat en ondersteunt Atelier een aantal populaire plugins, zoals Yoast, Visual Composer en Gravity Forms.

Een importeur van Aziatische waren kiest voor een WordPress webshop met sfeervolle kleuren en exotische vormen. En een apotheek of shop met medische hulpmiddelen heeft het meeste aan een heldere, cleane web site met een duidelijk gestructureerd overzicht van medicijnen. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een vrijblijvend maatwerkvoorstel, inclusief mogelijke planning.

Enkele plugins waar we sinds kort afscheid van hebben genomen, maar toch ook zeker de moeite waard zijn om te vermelden zijn onderstaande plugins. Het Flatsome thema maakt het mogelijk om in combinatie met de WooCommerce Wishlist van Yith verlanglijsten toe te voegen aan je webshop.

Ik heb even op elk menu-item geklikt en gekeken wat er stond. Het is namelijk een hoop en ik heb geen idee wat alles precies doet. Ik zou zelf nu gewoon alles proberen te negeren.

Duidelijke uitleg, voor mij is het net even jammer dat het aangekochte theme er niet goed mee omgaat. Ik weet niet hoe ik bijvoorbeeld de klant kan laten kiezen tussen verschillende maten en kleuren d.m.v. een button. Kunnen de teksten op de knoppen kopen, bekijk winkelwagen en afrekenen ook in een andere taal gezet worden ?

Onze kennis van techniek èn on-line marketing zorgt voor praktische en helder adviezen. De conversieratio van een website wordt bepaald door kleine zaken. De kleur of positie van een button kan al een groot verschil maken. Je wilt daarom niet afhankelijk zijn van standaard templates. Wij bieden klanten deze vrijheid en een gedegen advies. Een eigen ontwerp zodat je optimaal kunt presteren.

We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten om je shop te gaan vullen en in te gaan richten. Je hebt dan wel de shopfunctionaliteiten nodig, anders kom je niet zo ver!