Een Werkende WordPress Webshop Maken

Groen tekenpotlood in de categorie Tekenpotloden; Voeg details toe zoals een productomschrijving, de prijs en een afbeelding van het product; Als we dan aan de voorkant van de webshop kijken, zien we dat er in de Winkel nu een product staat! Een groen tekenpotlood met de ingevoerde eigenschappen zoals een prijs en een omschrijving. Je bent een heel eind met je website bouwen maken.

Denk dan aan speciale functies, bijvoorbeeld reserveringsformulieren, videoblogs of downloadbare objects, als je die graag wilt hebben. Deze zoek en installeer je op dezelfde manier als de WooCommerce iDeal plugin.

Zorg dat dit menu onderaan de Pagina als Hoofdmenu staat aangevinkt. Sla vervolgens WordPress hosting je menu op, en je ziet het menu terug aan de voorkant van je webshop in WordPress.

Je Wil Een WordPress Webshop

Je bent in feite bijna klaar om de rest van je producten erin te gaan zetten. Maar eerst gaan we even de fijne particulars van je webshop kloppen.

Laten we één productpagina opzetten in je WooCommerce webshop om te testen of die werkt, en zodat we kunnen kijken hoe die eruit ziet. Het voordeel van wordpress webshop zelf een webshop opzetten is natuurlijk ook dat jij volledig bepaalt hoe alles eruit gaat zien! Maak een product aan met een titel en categorie, bv.

  • Punten kunnen eventueel in excel bijgehouden worden.
  • Werknemer krijgt 5 punten per maand.
  • Na 12 maanden heeft hij 60 punten.

Stap 5 Een WordPress menu aanmaken We gaan nu een menu aanmaken met de gewenste structuur en pagina’s. Ga daarvoor naar Weergave > Menu’s. Maak een nieuw menu aan, en voeg de pagina’s in de linkerbalk aan je menu toe. Sleep ze dan in de juiste volgorde (je kan hoofdpagina’s en subpagina’s aanmaken!).

Ga in je Dashboard naar WooCommerce > Instellingen. Daar kan je heel veel verschillende parameters aanpassen over je WordPress webwinkel en de producten daarin. Dan is het nu tijd om de relaxation van je producten in je winkel te zetten.