Een WordPress Web Site

Probleem is dat ik alleen de homepage te zien krijg, bij iedere andere pagina krijg ik een foutmelding. Ook het inloggen op wp-admin lukt, ik krijg het menu aan de linkerkant maar zie verder geen inhoud. Ik heb mijn website bij dezelfde host kunnen verhuizen naar een nieuwe websitenaam. (van leuk-r.nl naar leukerontwerp) De oude site staat ook nog online. Ga met behulp van FTP naar de bestanden van de te verhuizen website. Doorgaans staan die in de map public_html of httpdocs en dat ziet er dan ongeveer zo uit als in de volgende screenshot. Benieuwd hoe u meer resultaat uit uw website behaalt?

Kies voor gemak door de taken uit dit artikel door onze WordPress specialisten uit te laten voeren. Onze dienst WordPress Monitoring zou interessant voor je kunnen zijn als je afhankelijk bent van je online identiteit. [newline]Naast het maken van een back-up is het belangrijk om sterkte wachtwoorden in te stellen. Je kunt een sterk wachtwoord bijvoorbeeld by way of een password generator genereren.

Staat er al een applicatie op je pakket, klik dan eerst rechts bovenaan op Applicatie verkenner. Vul in het zoekveld van het DirectAdmin-menu ‘Installatron’ in en klik op Installatron Applications Installer. Een aantal minuten van je tijd en aandacht om het start te maken. De plek waar alle bestanden van je web site worden opgeslagen. Maak gebruik van de backup oplossing van Acronis en bescherm belangrijke knowledge en bestanden.

De vertaling moet dan nog wel gebeuren, Wil je dit niet, dan is de volgende optie een .com extensie. Net als het maken van de WordPress web site kun je de zoekmachineoptimalisatie zowel zelf doen als uitbesteden. Er zijn various online marketing-bureaus die kunnen helpen bij het vergroten van jouw autoriteit, maar hier kan wel een aardig prijskaartje aan hangen. Je kunt ook kiezen voor een tussenoplossing, waarbij je bijvoorbeeld de blogartikelen zelf schrijft en de techniek overlaat aan een gespecialiseerde partij. Daarnaast heb je widgets, die je bereikt by way of ‘weergave’, waarmee je elementen die op meerdere pagina’s terugkomen kunt aanpassen. Voordat je WordPress installeren kunt heb je eerst een domeinnaam en webhosting nodig.

WordPress Three

Of wil je dat je bezoekers een offerte aanvragen of zich aanmelden voor een proefles? Als wij weten wat jouw doel is, gaan wij ervoor zorgen dat jouw doel gehaald wordt. Je web site kan bijvoorbeeld de positie in Google verliezen, of 1000’de mails versturen waardoor je door iedere mail provider wordt gezien als spam. Zorg er dus altijd voor dat je WordPress versie en plugins zijn bijgewerkt naar de laatste versie. Geen zin om dit iedere week of maand te controleren? Bij deze pakketten controleren we iedere maand alle plugins en WordPress, en werken deze bij naar de laatste versie. Zo ben je er van verzekerd dat de website WordPress hosting altijd up-to-date is.

Je kunt hier bijvoorbeeld de taal en datum- of tijdnotatie aanpassen. Hier kun je berichten schrijven, publiceren en beheren. Ook kun je categorieën en tags aanmaken om aan je artikelen toe te kennen. WordPress introduceerde in versie 5 de Gutenberg Editor aan het grote publiek. Daarmee bouw je by way of een soort blokkensysteem je posts op. Nu je WordPress hebt geïnstalleerd, wil je er natuurlijk mee aan de slag!

Bij calamiteiten in het datacenter van onze hostingservers zijn onze backups dus altijd nog veilig. Wij vinden limieten op het aantal databases en mailboxen binnen een hosting pakket vreemd. Je bent zelf de baas van je hosting ruimte, je bepaalt dus zelf hoeveel databases en mailboxen je aanmaakt. WordPress is een free of charge en open supply CMS systeem maar er komen steeds meer commerciele CMS systemen op de markt. Ook er zijn verschillende SEO-plug-ins beschikbaar om de zichtbaarheid van zoekmachines op je WP-website te verbeteren.

Dan kun je kiezen voor een andere domeinextensie(.nl, .be, .com). Als dit niet de gewenste oplossing is kun je ook een andere domeinnaam kiezen.

Ben je meer technisch onderlegd, dan wijzig je eenvoudig de PHP-versie van je domeinnaam in Mijn account. Alles gebeurt realtime dus je kan direct verder. Met een free of charge SSL-certificaat kunnen kwaadwillende hackers niet stiekem meekijken als websitebezoekers gegevens bij je achterlaten. Bij WordPress Hosting krijg jij onze web optimization software het eerste jaar gratis. Registreer je domeinnaam met WordPress hosting en activeer de software genaamd SEO Start daarna in Mijn account. Mijndomein bestaat al meer dan 15 jaar en wij hebben al onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren in dit WordPress Hostingplatform gestopt.

Je hebt nu de gelegenheid om een domeinnaam te registreren. De software program van WordPress is gratis te downloaden. De internet WordPress website hosting en de domeinnaam van een website zijn echter niet gratis.

  • Wel is het belangrijk om niet te bloggen over commerciële onderwerpen, maar een blog te maken die echt meerwaarde heeft voor de bezoekers van jouw website.
  • Zaken die je niet begrijpt zoek je gewoon op through Google.
  • Wat voor web site je wil maken, wij gaan je helpen.
  • Wilt u een gebruiksvriendelijke en mooi uitziende WordPress web site laten maken?

In dit artikel gaat het weer eens over de techniek van het bouwen van een WordPress web site. Wij hosten op eigen servers in beveiligde data centres waardoor uw WordPress website snel en betrouwbaar online staat. Wij ontwikkelen WordPress web sites, webshops, websites die als e-magazine werken en zelfs uw website als een app voor smartphones. Frank is behalve deskundig ook fijn in de communicatie. Er volgt altijd bericht terug en ook pro-actief onderneemt hij actie. Zo hoef ik bijvoorbeeld niet bang te zijn belangrijke WP-updates te missen. Behalve deskundigheid is ook het financiële plaatje vooraf inzichtelijk.

Een CMS gebruik je om een website aan te passen en te onderhouden. Het CMS dat in deze handleiding gebruikt wordt, is WordPress. Jouw eigen website online en bereikbaar voor iedereen! Maak van jouw idee een kant en klare en unieke web site die bereikbaar is voor het gehele web. Vergroot je bereik in enkele stappen en zorg dat je zichtbaar word op het internet.

De samenleving is constant in beweging en vormt een steeds complexer geheel. Dreigingen en risico’s zijn hierbij ook voort-durend in ontwikkeling. Als senior adviseur fysieke beveiliging bij de Belastingdienst in Utrecht realiseer jij de juiste beveiligings-oplossingen, nu en in de toekomst. Maar door een aantal praktische zaken anders in te stellen, kun je een hoop ellende voorkomen. Er zijn veel manieren om een WordPress website veiliger te maken. In de laatste klom “Recommended Action” zie je of er actie vereist is. Zorg ervoor dat je testaccounts alleen geeft aan betrouwbare mensen die voorzichtig omspringen met inloggegevens.

Ik geloof echter dat WordPress de beste en eenvoudigste software is om een website mee te maken. Daarnaast heb je ook echt alles in eigen hand, omdat je jouw web site op je eigen hostingomgeving hebt staan. Je kunt deze foto dus gewoon downloaden en zonder zorgen op jouw web site gebruiken. Ik heb al weleens een artikel geschreven over hoe je Google maps kunt toevoegen aan je web site. Ik wil je alleen op deze pagina graag direct voorzien van alle tips, dus ik zal het ook hier behandelen. Toen we eerder in dit artikel net begonnen met een WordPress website maken, hebben we ook de plugin Yoast web optimization geïnstalleerd.

Hieronder volgt de inhoudsopgave, zodat je direct naar een onderdeel kunt die je wilt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende website. Je kunt de uitleg volgen WordPress in een video of je kunt de uitleg volgen in tekst met bijbehorende afbeeldingen. Kies wat het fijnste voor jou persoonlijk werkt. Winkeleigenaren Rick en Ivo twijfelden over het starten van hun webshop, maar nu zijn ze er juist heel gelukkig mee.

Je gaat dan al gauw €25,- per maand betalen voor een uitgeklede versie. Je hebt hier kennis van HTML, CSS en javaScript voor nodig. Voor de CSS en javaScript zijn echter weer handige instruments ontwikkelt. Veel ontwikkelaars gebruiken deze software om statische web sites te maken.