eighty Five+ Most Useful Time Saving WordPress Keyboard Shortcuts

search engine optimization is voor veel mensen een toverwoord van web-techneuten. search engine optimization staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Als we het over ‘zoekmachines’ hebben, dan hebben we het in de praktijk over Google. Op het gebied van zoekopdrachten heeft Google een gemiddeld marktaandeel van 95,8%.

Probeer onderstaande stappen regelmatig op je website uit te voeren. Als je dit eens per week of eens per 14 dagen doet, dan kost het je maar een minuut of 10 per keer. Doe je het niet, dan loop je serieus het risico dat je web site wordt gehackt, langzaam wordt of zelfs zijn goede positie in Google verliest.

  • Voordat je de template importeert voor op jouw website, kun je voorbeelden van verschillende pagina’s bekijken die bij de template zitten.
  • Je kunt deze template uiteraard ook voor andere doeleinde gebruiken, need we kunnen ervan maken wat we willen.
  • Allemaal hele handige pagina’s wanneer je een WordPress website wilt maken.
  • Je krijgt nu de mogelijkheid om de customizer, widgets en content instellingen te importeren.

Op smartphones en tablets is het aandeel zelfs hoger: ninety eight,5% en ninety seven,8%. Het kan zijn dat je het adres van een pagina op je web site wilt wijzigen, bijvoorbeeld omdat je de titel aanpast. Of het kan zelfs zo zijn dat je de hele web site verhuist naar een ander adres. Vergeet dan niet dat deze pagina’s waarschijnlijk zijn geindexeerd door Google en dat er verkeer naar die pagina’s komt. Als de pagina vervolgens niet meer bestaat, loopt je deze bezoekers mis!

Website Gelanceerd Voor Een Uniek Product: Volta Energy!

Zorg er dus voor dat de beveiliging van je web site in orde is. In deze blog geef ik je 5 concrete tips, waarmee je snel en eenvoudig grote winst kunt behalen:Voorkom dat je gehackt wordt: 5 ideas

Voorkom dit met de volgende 7 ideas:WordPress onderhoud voor newbies: 7 ideas website maken Je moet er niet aan denken: je WordPress website is gehackt!

Handleiding WordPress Website Maken

Dit kun je oplossen door voor pagina’s waarvan je het adres wijzigt een omleiding aan te brengen, oftewel een ‘redirect’. De meest gebruikte plugin (seven hundred.000+ WordPress hosting actieve installaties) is Redirection. Met deze plugin kun je eenvoudig een oud en een nieuw adres opgeven. Zo worden bezoekers doorgestuurd naar het nieuwe adres.

Je kunt niet meer inloggen, de voorpagina is gewijzigd en je bent al je waardevolle inhoud kwijt. WordPress is het meest gebruikte content material wordpress website administration systeem. Dat betekent dat WordPress een groot doelwit voor hackers is.

Vrijblijvend Een WordPress Intake Gesprek?