Functies Woocommerce

In deze stap kun je eenvoudig de vervolgstappen nemen. Je kunt terug naar het WordPress dashboard of je kunt nu meteen een product aanmaken. Nu je alle stappen hebt doorlopen is het installeren van WooCommerce gelukt.

Mijn klanten raad ik altijd aan om te werken met Mollie. Zij vragen namelijk geen maandelijks bedrag, je betaald echt per afgeronde transactie. Wil je dus geen gebruik maken van Stripe, Klarna of PayPal? Vink dan de betaalmethodes uit. Je kunt later heel makkelijk andere betaalmethodes toevoegen.

Kies je ervoor om Jetpack te installeren? Dan klik je op de grote paarse knop in het midden. Dan moet je even naar onder scrollen, daar zie je heel klein staan “Deze stap overslaan”. Klik daarop om Jetpack niet te installeren en naar de laatste stap te gaan. Je bent in principe klaar met de Wizard en je kunt nu aan de slag met je webwinkel.

Ook hier geldt: later kun je de integraties/plugins nog heel eenvoudig installeren. Nu vraagt de wizard of je gebruik wil maken van Jetpack, dat is software program met further WordPress functionaliteiten voor WooCommerce. Zelf ben ik geen fan van Jetpack en kun je met andere plugins hetzelfde bereiken. Dus ik pas altijd bij deze stap.

Hoe Goed Is Woocommerce? Wat Kost Een Typische Woocommerce

We hebben een handige handleiding voor je geschreven waarin we uitleggen hoe je dat by way of Mollie kunt doen. Mochten er vragen zijn over het installeren van WooCommerce?

Ga door naar de volgende stap. Nu vraagt WordPress hosting om andere integraties te installeren, zoals een koppeling met Facebook, Mailchimp en een speciaal admin Dashboard. Ik vink deze ook altijd uit, omdat ik niet altijd gebruik wil maken van die betreffende diensten.

Standaard biedt wordpress webshop Stripe,KlarnaenPayPalaan. Dit zijn drie bekende en ook eenvoudige betaalmethodes. Toch kies ik ervoor om ze niet te gebruiken.

Woocommerce Webshop Specialist In Amsterdam

Proficiat 🙂 Je kunt nu aan de slag om je website te vullen met producten, om andere betaalmethodes te installeren of om de instellingen nog aan te passen. Let op dat je nog wel een aantal zaken moet instellen zoals debelastingen de e-mail notificaties! Ook moet je zorgen dat jouw klanten daadwerkelijk kunnen afrekenen in jouw store.

Woocommerce Customizer