Handige Plugins En Thema’s Voor Je WordPress Webshop

Ontdek in dit artikel de 10 beste e-commerce plugins voor WordPress. Bovenaan zie jeProductafbeeldingstaan, hier bepaal je wat de hoofdfoto wordt van jouw product, deze wordt overal getoond. Als tweede zie jeProductgalerij hier kan je further wordpress website foto’s toevoegen aan het product die dan als een galerij op de productpagina getoond worden.

Op deze manier zorgen we voor relevante bezoekers én bezoekers die uiteindelijk een bestelling zullen plaatsen. Monstroid-2 is het high product op de Templatemonster marktplaats. Ook Monstroid-2 is gebouwd om met Woocommerce samen te werken. Het heeft ongelooflijk mooie lay-outs te bieden voor shops en deze zijn zoals gebruikelijk met 1 klik te installeren. Alle themes in mijn top-10 selectie hebben schitterende demo-lay-outs maar laten we zeggen ieder in zijn eigen stijl. Check dus de themes zelf zodat u een goede indruk krijgt, aangezien smaken verschillen.

In al onze webshops zorgen wij ervoor dat bezoekers veilig af kunnen rekenen d.m.v. een koppeling met een extern betaalsysteem. De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Hoe Zet Je Google Mijn Bedrijf In Om On-line Beter Gevonden Te Worden?

Dezelfde handelingen doen we nu voor de rest van de pagina’s. Blijkbaar kan je ook achtergrondsafbeelding toevoegen. Ik kan de tekst veranderen bij ‘Page Title’, maar ik heb besloten dat ik helemaal geen titel wil. Ik wil alles producten op een rijtje hebben, zonder poespas. Het is een kwestie van opties proberen en kijken wat er anders wordt.

WordPress is een zogenaamd open supply CMS, wat betekent dat iedereen bij kan dragen aan de ontwikkeling ervan. Dat betekent bijvoorbeeld dat er ontzettend veel thema’s beschikbaar zijn om je webshop in te laten bouwen. Je wilt natuurlijk wel dat je eigen webwinkel er een beetje uniek uitziet. Laat je echter je WordPress webshop bouwen door een webdesignbureau zoals TriplePro, dan kun je ook kiezen voor een design op maat. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor blogs maar de laatste jaren verder uitgegroeid tot een volwaardig systeem met veel verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Momenteel zijn ongeveer seventy wordpress website five miljoen WordPress websites online waaronder een groot aantal WordPress webshops. Van de miljoen meest bezochte web sites wereldwijd draait zo’n beetje de helft op WordPress.

Het theme laat u op elke pagina een andere header met achtergrond gebruiken als u dit zou willen. Hier is geen kunst aan, iedereen kan dat doen zo eenvoudig werkt alles. Standaard in dit theme zit de Revolution Slider plug-in, de beste in zijn soort voor het maken van prachtige slides.

Een groot voordeel van samenwerken met Klik & Steen is het feit dat wij ervaren Online Marketingspecialisten zijn. Elke web site of webshop die door ons ontwikkeld wordt, is daarom ontworpen met met een on-line marketingvisie.

Dit menu is na de installatie van Woocommerce toegevoegd aan het linkermenu. Zo zal je zien dat wanneer je een plugin installeert er elke keer weer een nieuwe hyperlink in het linkermenu verschijnt.

Wanneer je kiest voor een webshop met WordPress, zijn er naast de keuze voor plugins en thema’s nog een aantal andere zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat de laadtijd van je web site niet te lang is. Kies daarom voor een WordPress-host die betrouwbare en krachtige hardware in beheer heeft.

Een top product, super dienstverlening en snelle service. Hier bepaal je de methode waarop ze kunnen worden gedownload en andere voorwaarden voor digitale producten. Je maakt hier een notitie aan die op de hele webshop zichtbaar kan worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de vermelding van een vakantieperiode , bepaalde opkomende occasions of andere belangrijke mededelingen. Je zal natuurlijk zelf moeten bepalen welke meldingen belangrijk zijn voor jouw webshop. Bij de verkoop van enkel digitale producten valt hier niet veel te zien, enkel hoe goed je verkopen draaien en wie welke producten bij je aanschaft. Je kan hieronder de standing van alle bestellingen zien die er op jouw webshop plaatsvinden.

WooCommerce zorgt ervoor dat je jouw webshop gemakkelijk kunt inrichten om jouw producten te verkopen. Wanneer de webshop af is, leveren wij deze op inclusief een aantal producten. Vervolgens kan je zelf producten eenvoudig aanpassen, toevoegen of verwijderen. Als je wilt weten of jouw toekomstige webshop op WooCommerce kan draaien, vraag het ons dan gewoon. We helpen je graag met advies, implementatie en hosting! Lees ook eens onze andere weblog over WooCommerce. Ik begrijp dat dit een prangende vraag is voor ondernemers die een webshop gaan bouwen.

Word Een WordPress Expert!

Ik ben blij met de web site welke zij voor mij gerealiseerd hebben. Het alles-in-één pakket voor een WordPress hosting kost €25 per maand. Ons alles-in-één pakket is een optioneel pakket en omvat alles wat u nodig heeft bij uw webshop.

  • Na de training ga je aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden.
  • Dit is een standaard template, waarbij de styling afhankelijk is van het thema dat je gebruikt.
  • Het onderhoud aan een Woocommerce webshop is grotendeels gelijk aan het onderhoud van je WordPress web site.
  • Een eigen shop, een plek onder de zon… En het liefst ook een stroom van bestellingen.

Veel retailers zullen een grote verbouwing moeten ondergaan om over te gaan van 1.9 naar 2.zero. Als je voor deze keus staat, willen ik je meegeven dat naar mijn verwachting de meeste webshops over twee jaar in WooCommerce gebouwd zullen worden. Dit is voor veel webshophouders dus het moment om te investeren in een nieuw systeem. Begrijpelijk natuurlijk, maar dan adviseren wij u eigenlijk een kant-en-klare webshop aanbieder zoals Mijnwebwinkel of Wix.

Dit komt door de steeds veranderende behoeften van de consument en de concurrent blijft ook niet stilstaan. Dit kunnen veranderingen zijn zoals same day supply, kortingscoupons, pre-orders of een bepaalde koppeling. Vanaf augustus is Stuurlui de on-line partner van Brokking Vloerkledenspecialist.nl en we hebben hier direct al plezier van mogen hebben. Goede, snelle service en duidelijk echte WordPress experts. Ik ben zeer tevreden met de website die is opgezet door webdesignforyou. Van emblem tot gehele lay-out, maar ook de manier waarop ik ben geholpen. Voor startende bedrijven die niet zoveel kunnen permitteren voor website, maar toch een willen hebben, dan zit je goed bij webdesignforyou.

Eigenlijk zou je zeggen dat deze plugin onder techniek plugins valt, maar zonder goede backup plugin heb je eigenlijk geen goede webshop. Wij stemmen elke webshop volledig af op uw wensen en uw bedrijf. U en wij selecteren samen de juiste elementen om de webwinkel laten maken die uw bedrijf nodig heeft. Dankzij de elementen en thema’s van WordPress kunt u een webshop laten maken die ideaal is voor uw business. In een handomdraai maken we een webwinkel met een restaurantthema, modethema, of een thema toegespitst op een wellness-centrum. Klik op producten en je gaat naar een pagina waar alle producten van jouw webshop staan. Op dit second is deze nog leeg, maar deze zal snel vol staan met alle objects die je gaat verkopen.