Hoe De Woocommerce Plug

Hoogwaardige Woocommerce Webshop

© 2019 Webcrafter | All Rights Reserved| BLOG |PRIVACYBELEID |ALGEMENE VOORWAARDEN Zeer goed ontvangen, gelijk een goede klik en zeer tevreden met het resultaat, alles was binnen verwachting up en running

Bij WordPress is dat niet het geval, wel heeft WordPress een uitgebreide group waar je terecht kunt met jouw vragen. Ook zijn er veel tutorials en is er documentatie voor het oplossen van problemen en het installeren en configureren van plug-ins. Shopify gebruikers kunnen kiezen uit verschillende abonnementen met verschillende functies en serviceniveaus. Als Shopify-gebruiker weet je waar je aan toe bent; je betaalt maandelijks één bedrag voor je gehele webshop. De abonnementen voor Shopify starten vanaf $29 per maand en lopen op tot wel meer dan $200 per maand.

Het is aan jou om te beslissen welk platform jouw voorkeur heeft, afhankelijk van je doelstellingen, budget en technische kennis. Het onderhouden van je web site, misschien wel het belangrijkste aspect website bouwen! Webcrafter is een full service internetbureau dat jou ondersteunt met webdesign, growth en on-line advertising.

Het is dus iets lastiger om van te voren exact te zeggen hoeveel je WooCommerce webshop gaat kosten. WooCommerce en Shopify zijn de beste keuzes voor het maken van een on-line webshop. Elk van deze platforms heeft zo zijn eigen manieren om mensen in staat te stellen eenvoudig hun producten online te verkopen.

Kortom dikke complimenten voor het hele staff zoek je een proffesionele bureau waar je een website wil laten bouwen. Dan raad ik SAM Design zeker aan bij hun ben je bij het juiste adres.

Jouw Woocommerce Webshop Door Ons?

WooCommerce zelf is free of charge, maar het opzetten van een zogeheten storefront vereist een WordPress web site. Dat houdt in dat je een domeinnaam moet kopen en een hostingaccount WordPress hosting moet aanmaken, hier zijn kosten aan verbonden. Waarschijnlijk is het ook nodig om nog enkele WordPress plug-ins te kopen, zodat je webshop optimaal werkt en de functies heeft die nodig zijn.

Door SAM Online Marketing een nieuw web site laten bouwen. Kan alleen maar zeggen dat er TOP werk geleverd is! website WordPress naar wens en denken graag mee communicatie was ook zeer goed!

Woocommerce Checkup

Razendsnelle web sites mét influence: dat is wat we doen bij Webcrafter. Samen gaan we aan de slag om een web site of webshop te bouwen die previous bij jouw doelstellingen. Indien gewenst helpen we met jouw on-line marketing. We bieden oplossingen voor zowel ZZP’ers en MKB’ers.