Houten Jaloezieën Op Maat Kopen? Bereken Je Prijs

Deze zijn verkrijgbaar in een breedte tot en met 500 cm. Met onze houten jaloezieën geef je jouw woonkamer of keuken een warme en natuurlijke sfeer. Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, houten jaloezieën passen altijd. Door de lamellen te kantelen bepaal je in een handomdraai de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy. Bij ons kun je óók de gewenste bedieningszijde, het type bediening en kleur en dessin van het ladderband bepalen. Door deze extra opties weet je zeker dat je een 100 procent op maat gemaakte houten jaloezieën bestelt. Bij onze aluminium jaloezieën kun je zelf de bedieningszijden kiezen.

  • Bekijk onze pagina over jaloezieën schoonmaken om meer te weten te komen.
  • Welke vorm van daglichtregulering u ook wenst, wij bieden het geschikte model.
  • Daarbij staan onze adviseurs voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende producten en u te adviseren over kleuren en combinaties.
  • Onze producten worden ontwikkeld in Frankrijk en we zijn pas tevreden als het soepel werkt en gemakkelijk in gebruik is.

Precies op maat in zowel de hoogte als breedte. Geen grote kieren of een dik pakket lamellen op je vensterbank dus. Dan heb je de keuze uit ons eigen huismerk en de aluminium raambekleding van topmerken Verano® en Luxaflex. Onze Solano collectie is leverbaar in een lamelbreedte van 25, 35 of Plisségordijnen laten bezorgen 50 mm en leverbaar tot 280 cm breed. De aluminium lamellen horizontaal van Verano® kunnen daarnaast ook in 16 mm en 70 mm besteld worden. De 50 mm en 70 mm jaloezieën tot maar liefst 4 meter breed. Aluminium Luxaflex jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm.

Andere Raamdecoratie

Wij hebben keuze in verschillende systemen, met of zonder cassette, met of zonder zijgeleiding. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten, verduisterend en transparant en verschillende kleuren. Voor extra zonwering met rolgordijnen, kijk dan eens bij onze collectie screenstoffen.

Klik op één van de foto’s om het beeld groter te bekijken. Hout brengt sfeer, schept warmte en ademt karakter. Het heeft Kopen duo rolgordijnen een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Op zoek naar goedkope kant en klare jaloezieën?

Horizontale Jaloezieën Met 4 Lamelbreedtes

Je moet namelijk voorzichtig aan de slag gaan, aangezien een jaloezie natuurlijk wat kwetsbaar is. Onze Label 65® jaloezieën kunnen je schoonmaken met een Buiten rolgordijnen goedkoop kopen stofzuiger met opzetborstel, een stofdoek of rubberen spons. De Luxaflex® houten jaloezieën kun je met een plumeau, swiffer of stofzuiger schoonmaken.

jaloezieen

Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden. De meest verkochte collectie is onze zwarte jaloezieën en witte jaloezieën. Duette® gordijnen zijn voorzien van een unieke honingraatstructuur. Duette® gordijnen zijn daarnaast energie-efficiënt. Bamboe rolgordijnen bestellen Juist door de honingraatstructuur beschikt het Duette® gordijn over isolerende eigenschappen. ✔ We sturen je gratis en snel stalen van onze jaloezieën op. Aluminium lamellen zijn alleen beschikbaar in 25 mm, PVC lamellen in 50 mm, en verticale lamellen in 89 mm.

Ondertussen kan je blijven genieten van een prettig uitzicht. De prijzen van houten jaloezieën liggen hoger dan de prijzen voor aluminium jaloezieën.