Idin Woocommerce Exensie » Integreer Idin In Jouw Webshop

Dit wordt gedaan op onze eigen testserver, waar jij ook toegang toe krijgt om de voortgang te volgen. We zorgen in deze fase ook voor de nodige koppelingen met bijvoorbeeld Google Ads en uiteraard WooCommerce. Na een aantal feedbackrondes ben jij helemaal tevreden over de look-and-feel en opbouw van je webshop. Onze UI-specialisten zetten de wireframes om in designs voor elk soort pagina van je webshop, zoals de categoriepagina, de productpagina en de contactpagina. Tijdens de kick-off meeting brengen we je wensen in kaart.

Heb je nu een website voor je bedrijf, en denk je er over na om op diezelfde web site ook producten on-line te gaan verkopen? Of wellicht wil je een geheel nieuwe webshop starten? Veel mensen kijken hier tegenop, en weten niet hoe relatief makkelijk dat eigenlijk is. Voor WordPress websites is er de WooCommerce plugin beschikbaar, waarmee je webshopfuncties aan een WordPress web site toevoegt.

Stap Three

Wij werken sinds april dit jaar samen met B&S Media. De werkwijze van het bedrijf is erg professioneel. De aanpak voor onze web optimization & SEA is goed en duidelijk. De resultaten zijn tot nu toe ook goed en naar wens.

  • Consumenten hoeven geen additional transactiekosten te betalen voor een betaling via iDEAL.
  • Hoe je dat precies doet lees je in het artikel WooCommerce categorie pagina aanpassen in 4 stappen.
  • We zijn zeer actief in de WordPress neighborhood, publiceren plugins op WordPress.org, zijn WordCamps sponsor en actief op contributor days.
  • Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie.
  • Het vinden van het juiste thema kan wel enkele uren duren.
  • Een geheel eigen “WooCommerce-economie”, die zich naast WordPress heeft ontwikkeld.

Heb jij een WooCommerce webshop en ben je op zoek naar een boekhoudprogramma dat koppelt met je webshop? Dan kun je nu stoppen met zoeken, want alle boekhoudprogramma’s op deze pagina hebben een koppeling met WooCommerce! Dit betekent dat bestellingen die jij krijgt in je webshop automatisch worden doorgestuurd naar je boekhoudprogramma. Dit staat dan gelijk goed in je boekhouding en je kunt optioneel ervoor kiezen om er gelijk een factuur bij te maken.

Alleen een authenticatie en synchronisatie zijn benodigd. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud en updates, iWebDevelopment heeft alles tot in de puntjes geregeld. Koppel uw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken. De WooCommerce integratietool is een easy-to-use drag’n’drop oplossing. Qwinpro.nl is een webshop voor dak- en wandpanelen. Tot voor kort ging een derde van de bedrijfstijd naar kleinere standaard orders.

Deze app is free of charge te downloaden in de App Store. Met de ‘YITH WooCommerce share for discounts’ plugin geef je de klant een reden om een pagina of product te delen. Je kunt de klant een couponcode geven in ruil voor een like, share, tweet, and so on. Hierdoor zullen klanten jouw webwinkel gaan delen, waardoor je weer meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer sales. Met de ‘WooCommerce Product Filter’ plugin kun je onbeperkt filters aanmaken in alle verschillende stylen die je je maar kunt bedenken. Ze geven zelfs analytics over het gebruik van je filters.

Heb je een kleinere WooCommerce-webshop waarin niet veel spullen verkocht worden? Mollie is een Nederlandse betalingspartner met en kant-en-klare plugin voor betalingen binnen WooCommerce. Indien je voor WooCommerce kiest, is het wel mogelijk om iDEAL als betalingsmogelijkheid toe te voegen aan jouw webshop.

Deze tekst wordt dan op de website in die balk/mededeling getoond. Om te laten weten dat de webshop nog in testmodus is. Koppelen en het gebruik van de koppeling is free of wordpress website charge en blijft free of charge.

In de beginjaren van WordPress website moest je tot in de late uurtjes aan de slag om deze webshop plugin in het Nederlands te vertalen. Gelukkig is het Woo-leven tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Je kunt met één simpele instelling de standaard Nederlandse vertaling van WooCommerce activeren. En ben je niet tevreden met de standaard vertaling? Ik laat je ook zien hoe je de teksten naar eigen wens kunt aanpassen.

Met Admin Columns en de WooCommerce integratie kan je de producten, klanten en order overzichten in je dashboard uitbreiden. Je kan further kolommen toevoegen, extra filters mogelijk maken en de gegevens inline bewerken. Hierdoor krijg je niet alleen beter inzicht in de informatie, maar kan je ook snel wijzigingen aanbrengen. Wij gebruiken WP All import samen met de uitbreiding voor WooCommerce voor grotere webshops of voor het snelle importeren van nieuwe producten. Een import by way of deze plugin werkt snel en vereist niet veel technische kennis.

De catalogus koppelen aan Facebook-winkel is prima, maar we hoeven dus niet van elke wijziging een bericht voor iedereen. Daarom adviseren wij om bij ieder bericht van een product wat je plaats dan ook dit product te taggen. Ook bijvoorbeeld producten die je in de sale hebt staan zullen de sale-prijs tonen in de Facebook-catalogus. Een mooie manier om jouw producten extra klikken te bezorgen. En meer klikken leveren uiteindelijk meer conversie op.

Als je op de onderstaande PostNL kostentabel voor België kijkt, zie je dat er boven de 2 kg een ander tarief wordt gerekend als bij een pakket onder de 2 kg. Verzendklassen hebben betrekking op de kosten van de WordPress hosting verzending. Je kunt verschillende verzendklassen aanmaken als je voor bepaalde producten andere verzendkosten wilt hanteren. Een verzendklasse is trouwens altijd gekoppeld aan de verzendmethode Vast tarief.

Het is belangrijk dat je na het leggen van de connectie met Exact Online eerst de divisiecode van je Exact Online administratie instelt. Het configureren van extra gegevens, zoals de BTW instellingen. Controleer na de installatie, mbv deze FAQ, of de koppeling werkt. De Exact Online factuur, bestelling of verkoopboeking wordt aangemaakt en toegevoegd.