Idin Woocommerce Exensie » Integreer Idin In Jouw Webshop

Ls je een webwinkel wilt beginnen of vernieuwen, dan zal wordpress webshop je waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Mocht je nou een functie willen toevoegen maar je weet niet precies hoe je dat moet doen of met welke plugin. Aarzel dan niet, de WPsupporters zijn echte WooCommerce specialisten en wij helpen jou graag. Mocht jij je webshop willen uitbereiden met functies, dan hoop ik dat bovenstaande lijst je hiermee zal helpen.

Uit onderzoeken blijkt dat de gemiddelde abandonment tussen de 50% en 75% ligt. Met een Abandoned Cart Feature kun jij deze klanten terughalen naar jouw webshop en hen overtuigen om toch wel de aankoop te doen. Doe mee aan het Snelle Start Webinar, waarin Mira Sovilj je stap voor stap gaat uitleggen hoe het systeem werkt. Studioviv is hét webdesign bureau van Schagen en omstreken. Daarnaast is Dodo internet een onderdeel van Studioviv waarmee we samenwerken met onze collega’s in de branche.

Magento Visma Net

Alleen dan profiteer jij van de advertising die wij inzetten als online marketing bureau. WordPress is wereldwijd het meest populaire en bekende Content Management Systeem . Zo’n 40% van de 10 miljoen meest bezochte web sites gebruiken WordPress als CMS systeem. Het is daarnaast erg leuk om gewoon de mogelijkheden eens stuk voor stuk te proberen.

Ook zijn er vooralsnog relatief veel extensies nodig om een WooCommerce webshop goed voor de Nederlandse markt te laten werken. En ook al maakt WooCommerce koppelingen met grote programma’s zoals Exact mogelijk, met Magento gaat dit op dit second wordpress webshop nog net iets makkelijker. Met de Exact Online WooCommerce koppeling is de boekhouding van je webshop altijd op orde. Elke verkoop en elke klant worden direct in de boekhouding verwerkt.

Deze pakketten zijn namelijk speciaal afgestemd op dit soort specificaties. Met een WooCommerce hostingpakket weet jij dus zeker dat je het beste uit jouw webshop kunt gaan halen. Bij caching worden er namelijk kopies van de pagina’s op jouw web site gemaakt. Wanneer iemand vervolgens jouw website voor de tweede keer bezoekt worden eerst deze kopies geladen. Deze zijn namelijk al een keer geladen en daardoor is jouw web site veel sneller.

Woocommerce VS Magento, als je een beetje bekend bent met e-commerce oplossingen dan klinken deze namen je niet onbekend in de oren. Woocommerce is de go to plugin om e-commerce functionaliteiten toe te voegen aan je WordPress website. Magento is al jaren een begrip voor on-line retailers, zeker als je een grotere onderneming hebt. Standaard is het Service Level Agreement Brons inbegrepen. Je kunt dan 24/7 gebruik maken van onze ticketservice by way WordPress hosting of Wij reageren dan binnen eight werkuren op je vraag. Als je handmatig je boekhouding bijhoudt, is belastingaangifte doen meestal een hele klus.

Door een pro-actieve aanpak geloven we dat we elkaar kunnen helpen succesvol te zijn. Door inquisitief te zijn en problemen op te lossen, nemen we barrières voor u weg. Onze WooCommerce plugin is de allereerste WooCommerce integratie welke Tokenizatie aanbiedt in overeenstemming met de WooCommerce normen. Zo creëert u een naadloze betaalervaring voor uw consumenten en zorgt u voor optimale beveiliging gedurende het betaalproces. Onze PCI-compliant checkout zorgt ervoor dat uw consumenten de betaalmethoden kunnen gebruiken waar zij de voorkeur aan geven. In-house ontwikkelde oplossingen, waarmee u gemakkelijk transacties kunt verwerken.

De functies van Storefront zijn allemaal exclusief gericht op e-commerce. In dit geval zullen we eerst naar een product moeten navigeren die boven de 10KG weegt en dus additional verzendkosten mee moet krijgen. Nu de verzendingklassen is gedefinieerd kunnen we de additional verzendtarieven gaan instellen. In dit scherm gaan we een extra verzendingklasse toevoegen. Allereerst gaan we er voor zorgen dat er een vast tarief per bestelling wordt berekend. Verder zal je na het volgen van deze handleiding niet meer tegen gekke verassingen aanlopen. Dingen die in eerste instantie niet lijken te werken kan je nu heel eenvoudig zelf oplossen.

  • Er komen via uw webshop persoonsgegevens binnen.
  • Is er een standaard waarde die je wilt laten zien bij je product dan kies je die hier.
  • Heel fijne ervaring mbt het vernieuwen van mijn web site.
  • Heb je voor de dienst LiveChat gekozen, dan is de plugin een belangrijke aanvulling voor je webshop met WooCommerce.
  • Vind en vergelijk hier alle boekhoudprogramma’s die gekoppeld zijn met WooCommerce en vraag free of charge proefaccounts aan!

Deze plugin maakt terugkomende facturen aan en zorgt ervoor dat zowel de klant als de webwinkel eigenaar de abonnementen kunnen annuleren. Wanneer je de plugin hebt geüpload krijg je van WordPress de melding dat de plugin succesvol is geüpload. Nadat de plugin is geactiveerd start WooCommerce automatisch een proces om de belangrijkste instellingen te doorlopen. Een andere plugin die je hiervoor kunt gebruiken is Local Pickup Plus verkocht by way of WooCommerce.com, die is met $79,- en zonder gratis versie iets prijziger.

WooCommerceis een open-source e-commerce plugin voor WordPress die het mogelijk maakt om een webshop te hebben samen met jouw website. Het is ontworpen voor kleine tot grote online verkopers die WordPress gebruiken. Hiermee kun je jouw materialen uit je Rentman database op jouw web site tonen die je klanten kunnen zien en huren. Laat zien hoe het materiaal eruit ziet, wat de beschikbaarheid is en wat de verhuurkosten zijn. De standaard van WooCommerce is al fijn te gebruiken. Je kan eenvoudig producten invoeren, zowel simpele als variabele producten.

Met WooCommerce kun je snel een simpele webshop starten en hiermee on-line producten of diensten verkopen. WooCommerce is eigenlijk een ecommerce-plugin van WordPress. Wereldwijd wordt deze webshop-plugin door miljoenen ondernemers gebruikt. De gebruiksvriendelijkheid van Shopify is volgens velen beoordelingen beter dan WooCommerce. Vooral voor de newbie is het zeer eenvoudig om een webshop op te zetten. WooCommerce vergt al enige voorkennis wanneer je het platform optimaal wilt gebruiken.

Ik heb ook nog een verdieping gedaan in Woocommerce voorraadbeheer in dit artikel. Beoordelingen activeren; wil je beoordelingen mogelijk maken bij dit product. Wanneer je hebt gekozen voor “Bewerken” in productoverzichtscherm dan kun je ter plekke categorieën aanmaken en selecteren. Eventueel kun je een beschrijving toevoegen die in de hoofdpagina van dit trefwoord getoond zal worden. Vervolgens staat de cursor meteen klaar voor de volgende categorie naam met dezelfde “Hoofdcategorie”. Om snel en efficient categorieën toe te voegen kun je dit het beste doen in Categorieën onder Producten.

Naast Mollie kun je bij Stripe ook kiezen voor WooCommerce met iDEAL. In tegenstelling tot Mollie is Stripe geen Nederlandse, maar een Amerikaanse betalingspartner. Ook hier krijg je niet te maken met abonnements- of aansluitingskosten.