Maak Uw Web Site Met WordPress, Studio Visible Steps

Als je nog geen backup plugin hebt is Updraftplus zeer aan te raden. Mijn naam is Hans Keeren, web optimization coach en search engine optimization expert.

Door middel van plugins kan je allerlei handige elementen op je web site plaatsen, zoals een contact formulier, een slider, een forum enz. Als je de uitgebreidere versie van een plugin wil, kan je meestal de pro versie krijgen door een bepaald bedrag te betalen. Als je deze elementen zelf zou moeten programmeren, zou je hier heel veel tijd aan kwijt zijn. Of als je het zou uitbesteden aan een webbureau, zullen de kosten hoog uitvallen.

Wil je op korte termijn live met een prachtige en krachtige web site, blog of app? Muntz ontwikkelt on-line WordPress applicaties voor je vanuit een foundation template of helemaal op maat afhankelijk van jouw wensen.

Zelf Een Web Site Bouwen

Welk thema en waarom, hoe zit het met zoekmachine optimalisatie. Of te wel de vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. Vragen als onderhoud en beheer komen aan de orde en ook hosting speelt een belangrijke rol. Voordat we met elkaar aan de slag gaan willen wij ons graag verdiepen in wat je nodig hebt, wat je wilt bereiken met je website of webshop. Om je een beeld te geven over de kosten voor een WordPress website WordPress, of inverstering, hebben we hieronder een aantal vertrekpunten staan. WPML is een betaalde plug-in, waarmee je jouw WordPress-website relatief eenvoudig in meerdere talen kunt opzetten en onderhouden. Je kunt de plug-in aanschaffen voor een eenmalig bedrag van een paar tientjes.

WordPress problemen worden ook weleens veroorzaakt door een thema. Zeker wat oudere thema’s kunnen na een tijdje problemen opleveren. Heb je iets gewijzigd of een replace gedaan maar zie je geen veranderingen, of werkt iets niet meer naar behoren?

Hackers kunnen via deze mogelijkheid, op afstand en zonder authenticatie toegang krijgen tot de server zonder gedetecteerd te worden. Heb je een WordPress-website die je graag wilt laten vertalen? LinQuake kan in overleg met jouw webbouwer de plug-in laten installeren, waardoor de webbouwer zelf de controle houdt over de ‘achterkant’ van jouw website. Ook kan LinQuake zorgen voor de volledige implementatie van de WPML-plug-in, om vervolgens de xliff-bestanden te downloaden, vertalen en weer te uploaden. Dan kun je uiteraard ook zelf WPML installeren en configureren en de xliff-bestanden bij ons aanleveren. Kortom, er zijn numerous samenwerkingen mogelijk, waarover wij graag vrijblijvend met jou in overleg gaan.

Je hebt een test op je WordPress website snelheid uitgevoerd en scoorde daarbij aan de lage kant. Tegenwoordig willen gebruikers dat de web site met één keer knipperen geladen is. Duurt het te lang, dan haken ze af, en daarmee mis je potentiële conversie. Als ze de website al kunnen vinden, need een website die langzaam laadt komt ook nog eens aanzienlijk lager te staan in zoekresultaten. Met deze 12 tips zorg je ervoor dat je WordPress website snelheid in no-time is verbeterd én goed vindbaar is. Denk je vooraf goed na over je on-line marketingstrategie, dan kan je dit achteraf een hoop onvoorziene kosten besparen. Bespreek dit met je webdeveloper zodat hij er rekening mee kan houden, bijvoorbeeld in de structuur van de website.

  • Om Beaver Builder te installeren kun je in het vak rechtsboven zoeken naar “Beaver Builder”.
  • Onze hosting servers maken geen gebruik van het verouderde Apache, maar van Litespeed Webserver.
  • Maar deze blijft staan in de map /wp-content/themes of wp-content/plugins en is rechtstreeks aanroepbaar.
  • Vimexx schermt jouw website helemaal af door middel van 24/7 proactieve beveiliging en monitoring.

Installatie van een free of charge template doen we free of charge. Voor de installatie van een premium template vragen we een vergoeding. Als je een premium template door ons wilt laten installeren moet je over een geldige licentie beschikken. Voor een free of wordpress webshop charge template geldt dat natuurlijk niet.

Hoeveel Online Opslag Heb Je Nodig?

Van technisch onderhoud en internet hosting tot aan het dagelijks toevoegen van content material en functionaliteiten. Kopiëer een pagina of bouw ongelimiteerd pagina’s bij. De websites werken op iedere apparaat en worden vanuit mobiel opgebouwd naar een PC website. Iedere web site is geoptimaliseerd voor gratis bezoekers uit Google . Wij vinden het belangrijk dat jij weet met wie je te maken hebt.

Je kunt een WordPress web site prima overdragen als dat nodig is. Een web site op foundation van een volledig designtraject, waarvoor een volledig nieuw template wordt ontwikkeld. Bouw je als bedrijf zelf een WordPress website, dan ben je voor tientallen euro’s klaar. Wil je ook je WordPress.com account verwijderen / opzeggen? Deze optie kan je vinden onder je instellingen onderaan de pagina. Verplaats de bestanden van de WordPress web site naar de nieuwe omgeving.

Installeer WordPress lokaal op je laptop en bouw daar je web site in op. De meeste antwoorden op je vragen WordPress hosting vind je terug in onze uitgebreide helpdesk op deze pagina. Om je bouw vraag te beantwoorden heb ik graag wat meer informatie.

Plugins en thema’s kunnen we prima zelf installeren. Je krijgt na jouw betaling van Cloud86 een welkomstmail met informatie over je account. Cloud86 geeft 50% korting op de 1e contractduur. Hierdoor kun je hosting krijgen vanaf €1,ninety five per maand.

Bij Geavanceerd heb je nog invloed op de marge boven, onder en naast de tekst. Alle pagina’s die je tijdens het maken van je WordPress web site hebt aangemaakt by way of het Astra thema zijn gemaakt met Beaver Builder. Door op de linkerknop te klikken kun je bekijken hoe je web site eruitziet op een desktop. De middelste knop is voor tablets en met de rechterknop kun je bekijken hoe je web site eruitziet op een smartphone. Ik hoef je waarschijnlijk niet veel uitleg te geven over waar de kleuren voor zijn, aangezien dit er gewoon in het Nederlands staat. Je kunt hier de kleuren aanpassen voor de tekst, thema, hyperlink, hyperlink hover, heading en achtergrond. Kleuren zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je website en bezoekers herkennen je web site hierdoor ook eenvoudig.

Standaard zet WordPress hier namelijk eigen waardes is, maar bij veel hostingproviders pas je deze velden al aan tijdens het installeren van WordPress. [newline]Om in WordPress de instellingen te controleren en/of aan te passen ga je in het menu aan de linkerkant naar “Instellingen”. Je krijgt nu een hele lijst aan instellingen die jij voor jouw website kunt aanpassen. Ook staan er onder de categorie instellingen nog een hoop instellingen voor andere zaken binnen WordPress. Zodra jij WordPress hebt geïnstalleerd en op jouw eigen WordPress web site bent ingelogd is het belangrijk om instellingen goed te zetten. In veel gevallen staan de meeste instellingen als goed, maar toch is het belangrijk om dit te controleren. Er staan namelijk een aantal instellingen tussen die een hoop influence op jouw website kunnen hebben wanneer je deze later aanpast.