Magento 2 Webshop Laten Maken?

Wij gebruiken usability technieken en design om uw webwinkel te optimaliseren, voor zowel u als voor uw klanten. Uit onderzoek blijkt dat Magento vandaag de dag één van de meest populaire open systeem pakketten is. Magento is 1 van de populairste open source e-commerce platformen en wordt voor vele webshops gebruikt. Dit komt doordat Magento webshop redelijk makkelijk uit te breiden is bij groei. Je kunt bijvoorbeeld uit verschillende versies kiezen waardoor je gemaakte webshop geschikt kan zijn voor startende, kleine en grote ondernemingen.

  • Dat zeggen wij niet alleen, dat zeggen onze klanten gelukkig ook.
  • Ook kun je op je webshop kortingscodes en prijsregels toevoegen, waardoor je leuke prijsacties op je webshop kunt uitvoeren.
  • Bij iedere update van de Magento-core moet je namelijk kijken op welke extensies en koppelingen de update invloed heeft, en ze eventueel laten herschrijven.

Op dit fundament en aan de hand van jouw specifieke en individuele wensen wordt jouw unieke webshop gebouwd die bijdraagt aan jouw verdere online groei. magento webshop Het Magento platform is geschikt om merken, groothandels en producenten die in de B2B, B2C en/of D2C markt actief zijn, te laten groeien online.

In 4 stappen bepaal jij of je je webshop gaat groeien bij FRMWRK. De webshop is prima in orde en wij kunnen deze direct overnemen. De webshop is technisch niet helemaal in orde waardoor er aanpassingen moeten plaatsvinden, dan wel door het huidige bureau als door ons. De webshop is technisch niet in orde waardoor wij besluiten de webshop niet over te nemen. Magento eigenaren van webshops hebben een uiterst krachtig eCommerce-instrument in handen. Vooroplopen De top van de markt, onderscheid je van de concurrentie of pionier in de markt met Magento’s Progressive Web App. Compleet Complete basis voor groei voor groothandels, merken en fabrikanten.

Klanten die hosting nodig hebben brengen wij onder bij onze partner Hipex. Onze mening is dat hosting een essentieel onderdeel is van goedlopende Magento webshops. Hipex beschikt over ervaren ontwikkelaars, die allen veel ervaring met hosting hebben én gecertificeerd zijn. We optimaliseren ieder Magento-proces en iedere Magento webshop, groot of klein. Soms biedt Magento daar zelf goede oplossingen voor.

Magento 2 Of Woocommerce: Welk Webshop Systeem Past Bij Jou?

De attributen en attributensets zijn de essentie van een succesvolle Magento webshop. Daardoor kennen wij de do’s en don’ts als geen ander. We zijn in staat om de tools die Magento biedt te customizen naar de wensen van onze klanten. Elke klant is op zoek naar een onderscheidende shop. Bij Mountain IT werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we webshops en websites waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat.

Ook werkt de professional hoogst waarschijnlijk efficiënter en is hij eerder klaar dan wanneer je zelf een magento maakt. Magento 2 is een stuk sneller en efficiënter dan Magento 1. Dit komt bijvoorbeeld doordat de code en de database minder zwaar zijn en door de full page cache. Bij Magento 2 kun je dus rekenen op snellere laadtijden. Van configureerbare producten tot het samenvoegen van pakketten, van combideals tot loyaliteitsbonussen. Met Magento 2 kun je je producten gebruiksvriendelijk beheren én tonen.

Bij een VPS kun je er ook voor kiezen om je webwinkel te cachen. Hierdoor wordt een betere laadsnelheid gerealiseerd.

Een schone url-structuur is belangrijk voor toekomstige stappen. Bekijk namelijk ook eens ons artikel over een Engelse webshop beginnen.

Hierin leggen we de beschikbaarheid en ondersteuning vast. Denk aan zaken magento hosting als het onderhoud, support, bugfixing en capaciteit voor uitbreidingen.

Anderzijds word je proactief uitgedaagd door ons op basis van onze roadmap strategie. Door duidelijke doelen te stellen, gedegen analyses te doen en conversie optimalisatie trajecten verbeteren wij het resultaat van jouw online platform. Alle wijzigingen worden in onze sprint meetings opgepakt zodat deze snel resultaat opleveren. Je hebt hierover intensief contact met één vast aanspreekpunt die jouw platform en de te behalen doelen bewaakt; jouw service manager. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van het door jouw gewenste service niveau. Met Magento 2 kun je als webshop eigenaar snel werken.

Magento is gratis down te loaden en kun je hierna gelijk gebruiken. Wel moet je rekening houden dat er veel extra betalingen bovenop kunnen komen als je wilt uitbreiden.