Magento Als Webshop? De Voor

Magento webshop uitbreidingen? Geen enkele webshop is hetzelfde, met deze gedachten is het altijd mogelijk om naast het gekozen pakket, nog additional e-commerce uitbreidingen te realiseren.

Adobe Magento En We Provide

Koppeling met bijvoorbeeld beslist.nl | vergelijk.nl | bol.com of andere externe verkoopkanalen “One Page Checkout” om het afrekenproces zo eenvoudig mogelijk te maken

  • Laat een functioneel intranet ontwikkelen door een betrouwbare partner.
  • Conversie optimalisatieHet aantal gewenste acties op de site verhogen.

Voor Magento zijn veel extensies beschikbaar en dit aantal groeit maandelijks. Met deze extensies voegt u eenvoudig bestaande oplossingen toe aan uw webshop.

Magento internet hosting…goed geregeld! Snelle laadtijd voor uw webshop is een should voor iedere succesvolle webshop. Sjok-King weet dat dit als geen ander en heeft dan ook de juiste Magento internet magento hosting hosting in huis om een snelle laadtijd te garanderen voor een betaalbare prijs!

Wordt mijn webshop goed gevonden op Google, Bing of Yahoo? Sjok-King legt standaard bij iedere oplevering of het nu gaat om een webshop of web site, de koppeling met Google, Bing en Yahoo! Uiteraard blijft het hier niet bij, Sjok-King monitoort hoe de webshop online presteert. Wanneer er optimalisatie behaald kan worden en op welke wijze hoort u automatisch!

Om er zeker van te zijn dat uw webshop veilig is, installeren we bij elke webshop een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens die over en weer gaan via een versleutelde verbinding worden verstuurd!

Sjok-King bied koppelingen voor Magento aan. Met deze koppelingen kunt u eenvoudig gegevens magento uitwisselen met externe partijen. Een webshop volgens de laatste richtlijnen

Waarom Een Magento Webshop Laten Maken?