Magento Webshop Laten Bouwen? Maatwerk Of Template

7 – Bepaal welke units je wilt ondersteunen Moet je webshop er perfect uitzien op een smartphone, tablet én desktop? Dan is een responsive ontwerp te overwegen.

De techniek die hij in zal moeten zetten is daar direct aan gerelateerd. Dit kan bijvoorbeeld through deze link.

De kosten voor het ontwikkelen van een Magento template zijn ook gerelateerd aan de browsers die je wilt ondersteunen. Internet Explorer is daar magento hosting toch wel het meest concrete voorbeeld van. Wil je dat je webshop ook werkt op IE6 (yek!) of IE7? Overleg dit dan van tevoren met je webbouwer.

Zie bijvoorbeeld de extensie van Aheadworks. Wordt e-mail marketing webshop belangrijk voor je webshop?

Voordelen Van Magento

De kosten om deze op te zetten zijn vaak wel hoger dan het maken van een template dat éénstate kent. Een andere overweging kan zijn het laten maken van een template voor de pill webshop/desktop en vervolgens een extensie in te zetten voor de smartphone.

Als iemand mij vraagt hoe complex het is om een extra taal toe te voegen in Magento, dan antwoord ik meestal dat de complexiteit bij de ondernemer ligt. Het aanleveren van de juiste meertalige content material is een veel grotere investering dan het activeren van een extra storeview . Ga dus na of je ook in staat bent om deze meertalige webshops te onderhouden en te promoten by way of je online marketing initiatieven. 6 – Bepaal welke browser je wilt ondersteunen

Magento Ontwikkeling