Managed Woocommerce Hosting

Als beheerder hoef je geen ingewikkelde trainingen te volgen of kennis te hebben van de techniek . Kortom, hét ideale systeem om te koppelen aan MplusKASSA systeem. Het makkelijkste is om ons toegang tot je huidige internet hosting pakket of klanten-account bij je huidige provider te geven, zodat we ook bij de DNS instellingen kunnen. Op die manier kunnen we de omzetting zonder downtime voor je uitvoeren. Indien dat niet lukt is FTP toegang en je WordPress admin login ook prima. Indien je domein ook over gezet dient te worden hebben we daarvoor ook de verhuiscode nodig. Met deze unieke hardware en software combinatie is jouw webshop onverslaanbaar snel.

  • De SQL Injectionkwetsbaarheid was van invloed op versies 3.3 tot 5.5 van deWooCommerceplugin, evenals versies three.5 tot 5.5 van deWooCommerce Blocksfeature plugin.
  • Wij brengen de verschillende doelgroepen in kaart, zodat je jouw webshop aanbod nauwkeurig op de vragen van de markt kunt afstemmen.
  • Denk hierbij aan verschillende thema’s, maar ook aan betaalmogelijkheden en tal van extensies om jouw webshop zeer uitgebreid te kunnen maken.
  • We hebben T-shirts met de maten small, medium en large, maar ook in de kleuren rood, geel en zwart.

Magento loopt as-we-speakeen forse deuk op in marktaandeel door de overgang van Magento 1 naar Magento 2. Omdat de WooCommerce internet hosting pakketten hier speciaal op afgestemd zijn kunnen zij beter met deze grotere hoeveelheden database verzoeken overweg. Heb jij zelf al wat onderzoek gedaan naar webhosting? Dan heb je waarschijnlijk gezien dat de keuze echt gigantisch is. Alleen al in Nederland heb je namelijk de keuze uit tientallen hostingpartijen. Daarbij biedt elke partij ook weer andere soorten webhosting aan en beschikken ze ook allemaal weer over verschillende functionaliteiten en specificaties. Vervolgens moet je er ook nog opletten dat het webhosting pakket dat jij kiest goed aansluit op WooCommerce, want ook niet alle hostingpakketten doen dat.

Probeer Het Voor Een Maand, Niet Goed? Geld Terug!

Je kunt deze klanten vervolgens geautomatiseerd mailen met een speciale aanbieding of een aanbod om meer verkopen WordPress hosting te genereren. Met elk van de bovengenoemde thema’s kun je zelf gemakkelijk je webshop in elkaar zetten.

Vink je deze aan dan komen er additional opties tevoorschijn. Wanneer je in WordPress een webshop wilt creeëren dan kom je al snel bij Woocommerce terecht. Dit is een plugin die je WordPress website omtovert naar een webshop. Dit kan een volledige webshop met producten en alles erop zijn maar ook evenementen verkoop, betaalde afspraken maken, betaalde reserveer mogelijkheden and so on. Vervolgens wijst WooCommerce je door 6 stappen heen om je product aan te maken. Wanneer je deze 6 stappen netjes volgt staat jouw product direct on-line. Helemaal nu is het online ondernemerschap razend populair.

Om het vertrouwen van je bezoekers te krijgen en het vertrouwen van je klanten te behouden is de veiligheid van je e-commerce platform superbelangrijk. Je moet sowieso zorgen dat je je platform met een SSL-certificaat beveiligt.

Voor een installatie brengen we € 39,50 excl BTW in rekening. Voor installaties hebben we toegang tot de webwinkel en het boekhoudsysteem nodig.

Landingspaginas Maken Voor Producten

Als je de updates bij blijft houden, kun je continu naar de nieuwste versie upgraden. In theorie is het onderhoud van WordPress en WooCommerce heel eenvoudig. In de praktijk leidt een replace nog wel eens tot een foutmelding. Dat is één van de redenen dat ondernemers het onderhoud alsnog aan een bureau uitbesteden. Magento 2 biedt een geavanceerde safety scan device. Daarnaast worden er voor regelmatig veiligheidsupdates vrijgegeven.

Magento is een stuk moeilijker te leren dan WordPress. Zonder programmeerkennis zal het zeker lastig worden om zonder hulp een webshop te bouwen. Ondersteuning voor een ongelimiteerd aantal producten.

Alles zo gedaan , en de tekst en het aanvinkvakje staat er ook. Alleen de woorden algemene voorwaarden is geen link geworden. Je webshop wordt standaard beveiligd met een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat. We monitoren je shop op hacks en malware en maken elke 12 uur een backup van al je data.

Door hierop te klikken start de Facebook pixel integratie. In dit weblog leg ik je precies uit hoe je het beste de Facebook pixel aan je Woocommerce webshop koppelt en waarop je moet letten. Nu kan je de instellingen voor de koppeling met je WooCommerce shop instellen. Lange tijd zat het platform Magento veilig op de troon in webshopland, maar nu steekt WooCommerce Magento naar de kroon.

De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door deze koppelingen te realiseren wordt het totale proces een stuk efficiënter, én nog belangrijker, foutloos. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en assist WordPress. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op on-line resultaat. We hebben ruime ervaring met WooCommerce en meer dan 350 WordPress websites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten en denken graag met je mee.

Dit heeft als voordeel dat het een plugin voor WordPress is waarmee het eenvoudiger is om je thema en pagina lay-out aan te passen zoals jij dat wilt. Als je bijzondere elementen in je thema wilt toevoegen in Shopify zullen er altijd meerkosten zijn.

WooCommerce is een gratis plugin voor WordPress. Je hoeft geen maandelijkse abonnementskosten te betalen zoals je dat bij veel webshopsoftware wel doet. Automatiseer de verkoop van uw producten op online marketplaces en beheer uw bestellingen, rechtstreeks vanuit uw eigen webshop. De mogelijkheid om te koppelen met meerdere administraties, magazijnen, webshops of verkoopplatformen. Bijna 45% van alle websites WordPress op het web maakt gebruik van WordPress.