Op Zoek Naar Een Super Sterke WordPress Website? WordPress Of Custom? We Provide

Wanneer je een plug-in vanaf je laptop addContent, druk op uploaden. Dit bestand moet altijd een .zip bestand zijn.

Iemand Vraagt Een Nieuw Wachtwoord Aan Voor Mijn WordPress Site

  • Het is veel beter om een domeinnaam en hosting aan te schaffen, zodat je de volledige controle hebt over jouw eigen web site.
  • Je kunt al voor ongeveer €60,- per jaar klaar zijn.
  • Ik kan je vertellen dat er ontzettend veel manieren zijn om geld te verdienen met je website.
  • Dit ziet er natuurlijk niet professioneel uit.

Je kunt onze blog pagina bezoeken voor meer informatie over WordPress. Bovendien, heeft ieder goed thema voldoende documentatie om aan de slag te gaan met je thema. Bezoek bijvoorbeeld, de website WordPress hosting van GeneratePress voor meer documentatie over het vormgeven van je eigen web site.

Heb je na het volgen van deze handleiding moeite met het installeren van je WordPress website? Neem dan contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk helpen. Wil je liever een web site op maat laten bouwen voor het voordeligste tarief in Nederland? Vraag een offerte aan of bezoek onze webdesign pagina en leer hoe wij te werk gaan. Jullie leveren maatwerk, wat is dat?

WordPress Basis Instellingen

Deze handleiding is de basis voor elke nieuwe en bestaande WordPress web site. WordPress is eenvoudig te gebruiken en een extreem krachtig CMS systeem. Je zult snel merken dat het start website maken onwennig en lastig kan zijn, maar na een tijdje zul je merken dat je er steeds gemakkelijker mee kunt werken. Gelukkig is er genoeg WordPress documentatie te vinden.

Vergeet niet om op de knop ‘menu opslaan’ te drukken om je navigatiemenu op te slaan. Je kunt nu je website bezoeken om je navigatie te zien. Plug-ins installeren op je WordPress web site is hetzelfde als bijvoorbeeld apps voor op je telefoon.

De premium optie van GeneratePress is een plugin die de mogelijkheden van Generatepress uitbreiden. Klik hier om er meer over te lezen. Hieronder vind je een lijst met essentiële plug-ins voor je WordPress web site. WPforms lite: hiermee kan je gemakkelijk een contactformulier toevoegen aan je WordPress website. MonsterInsights: is een gemakkelijke plug-in waar je je website kan koppelen aan Google Analytics.

Je kan dan precies zien hoeveel bezoekers er op je website komen en welke pagina’s ze bezoeken. Website optimalisatie plug-ins: Yoast SEO: verbeter je WordPress website zoekoptimalisatie rating, voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google en Bing. TinyPNG:Optimaliseer free of charge 500 images per maand. Deze plugin zorgt ervoor dat je photographs zo goed mogelijk worden geoptimaliseerd!

Autoptimize of WP Rocket: dit zijn caching plug-ins die de snelheid van je pagina aanzienlijk verbeteren. Updraft Plug: maakt automatisch backups van je web site. Let op: wanneer je internet hosting bij Insoon neemt hoef je dit niet te hebben. Wij hebben automatische back-ups van de laatste 30 dagen van je website. Stap 6.1 Het installeren van plug-ins

Daarna moet je de plug-in activeren door op activate te drukken. Heel goed, je hebt nu je eerste plug-in geïnstalleerd! Met het installeren van de basisopties voor je eerste WordPress website WordPress. Het vormgeven van je website start nu!

Tijd Om Je Nieuwe WordPress Site Live Te Zetten?

Je kunt hiermee functies toevoegen aan je website. Denk hierbij aan contactformulieren, whatsapp buttons, fotogallerijen en nog veel meer. Voor bijna iedere functionaliteit is een plugin bedacht. Er zijn momenteel meer dan 50.000 gratis plug-ins beschikbaar voor WordPress. Er zijn ook betaalde plug-ins die verkocht worden door ontwikkelaars.