Plisségordijn Kopen? Bekijk Meteen Onze Plisségordijnen Online

Dan staan we je graag telefonisch of per mail te woord. Van elk stoftype waarin wij honingraat plisségordijnen aanbieden, is een gratis kleurstaal aan te vragen. Ook de levering van uw plisségordijnen is gratis in zowel Nederland als België. Daarom bieden we bij onze honingraat plissés een keuze uit antracietgrijze of witte profielafwerking. Selecteer eenvoudig jouw gewenste afwerking bij het configureren van jouw op maat gemaakte honingraat plisségordijn. Uniek is de mogelijkheid om in het geval van brede ramen een Plissé Shade met overlap te bestellen.

plisse gordijn

Het is een soort van jaloezie uitvoerbaar in diverse stofsoorten. Plissé top down bottom up met handgreepbediening kunt u bestellen tot een maximale breedte van 150 cm en maximale hoogte tot 260 cm. Eenplisségordijn F3top down bottom up bediend Bezorg duo rolgordijnen u met 2 trekkoorden. Inspire verduisterend plissé rolgordijn voor Dit Inspire plisségordijn is speciaal gemaakt voor een dakraam van 78cm breed en 118cm hoog. Stel je vraag en laat je adviseren over onze elektrische plissé gordijnen.

Montage Instructie Verduisterend Plisse Gordijn P50kz

Er is keuze tussen handgreep, koord- of elektrische bediening. Als u uw kunststof kozijnen wil bekleden met en, maar niet in de kozijnen wil schroeven of boren, kunt u kiezen voor smartfit. Kan ik plisségordijnen ook laten meten en monteren? Bij Gordijnen.nl kun je plisségordijnen op maat altijd gratis door ons laten inmeten en desgewenst tegen een geringe vergoeding laten monteren. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een gordijnadviseur aan huis. Zoekt u naar goedkope plisségordijnen, zoek dan niet verder! Topjaloezieën.nl heeft een ruim assortiment plisségordijnen op maat tegen de laagste prijs.

  • Plissés zijn standaard voorzien van een enkele gekartelde stof en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.
  • Kies jij voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof?
  • Wij komen graag bij je thuis, zodat we ter plekke samen kunnen zien wat er mogelijk is.

Zo kun je kiezen voor een plisségordijn met Top Down / Bottom Up bediening. Dit houdt in dat je zowel de bovenkant als de onderkant van het plisségordijn kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de onderkant van je raam bedekken terwijl via de bovenkant licht naar binnen schijnt. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen Plissé Shades en Duette Shades. Hier zit het verschil voornamelijk in de stof; de Duette Shades bevatten namelijk een dubbele stoflaag, waardoor een honingraatstructuur ontstaat. Hierdoor zijn de Duette Shades standaard semi transparant of verduisterend.

Plisségordijnen Voor Alle Ramen Bij Topjaloezieën Nl

Naast hoogwaardige plissés van ons Private Label bieden wij ook Luxaflex plisségordijnen, de Luxaflex® Plissé Shades, aan. Wist je dat de meeste gordijnstoffen ook geschikt zijn om als vouwgordijn of plisségordijn op maat te laten maken? Bekijk hier ons assortiment sfeervolle gordijnstoffen en stel in 6 stappen jouw gordijn op maat samen. Bij een “top down, bottom up” plissé-gordijn kan zowel de boven- als de onderlat van het Bamboe rolgordijnen goedkoop kopen gordijn naar boven en beneden verschoven worden. U kunt zo zelf bepalen op welke hoogte u het raam bedekt, en heeft daarmee de mate van privacy en lichtinval volledig zelf in de hand. Plissé-gordijnen zijn een vorm van raamdecoratie met horizontale, strak geplooide stof. In volledig geopende toestand liggen de plooien als een soort accordeon op elkaar, waardoor ze strak opgevouwen zijn en weinig oppervlak in beslag nemen.

Mensen kunnen niet naar binnen kijken, maar het licht kan er wel doorheen schijnen zodat de kamer niet volledig verduisterd wordt. Dit is perfect voor in bijvoorbeeld een badkamer, of voor ramen aan de straatkant. Onze collectie bestaat uit mooie elegante stoffen in eigentijdse kleuren en dessins. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren door onze Luxaflex® producten.

Ook een duette is leverbaar als topdownmodel, zodat je van inkijk geen last hebt maar nog wel naar buiten kunt kijken. Met plissées heb je, door de plaatsing kort tegen het raam en de goede isolatiewaarde door de gevouwen structuur, een energiebesparend product in huis. Plisségordijnen op maat laten de ruimte sfeervol tot leven komen. Plissegordijnen bestaan uit één laagje gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. De collectie bied veel keuze in kleur en dichtheid van transparant tot verduisterend.