Top 10 Magento Webshops In Nederland

Als we dus zeggen dat Magento een CMS is gespecialiseerd in e-commerce, dan bedoelen we daar in deze blog mee dat Magento gespecialiseerd is in webwinkels. Magento is op dit second het populairste systeem om webshops te realiseren. Uiteraard kleven er voor- en nadelen aan. Wij zetten die voor jou op een rijtje: – Totaalplaatje: Magento biedt het complete magento hosting pakket.

Dat kost uiteraard meer geld dan een simpele hosting, waar de gemiddelde zzp’er vaak al mee uit de voeten kan. – Tijdverlies: Mocht je niet zo’n uitgebreid hostingpakket hebben, merk je dat gelijk in de snelheid van het systeem. Alles werkt een stuk langzamer dan je wellicht gewend bent van andere systemen. – Customizen: Magento wordt wereldwijd gebruikt en je zult jouw eigen Magento webshop dus moeten installeren naar de Nederlandse markt.

– Community: Magento is zoals eerder gezegd erg populair en dat betekent dat er een groot aantal gebruikers zijn. Het is dus niet magento webshop moeilijk om antwoord op vragen over het systeem te krijgen. – Ontwerp: Er is enorm veel mogelijk binnen het Magento-systeem.

Dit kost erg veel tijd en is ook niet makkelijk! Customizen binnen het Magento-systeem is zeker niet vanzelfsprekend.

Meer Weten Over Magento?

– Bugs: Magento heeft relatief vaak final van bugs. Sommige verdwijnen weer als sneeuw voor de zon, anderen blijven wat langer hangen. Het is niet altijd duidelijk waar deze bugs vandaan komen en zeker voor novices kan dit erg frustrerend zijn. Ben jij geïnteresseerd in een Magento webshop? Vanessa praat je graag bij over de mogelijkheden.

Je webshop kan dus worden precies zoals jij het wilt. – Multifunctioneel: Via het Magento-systeem is het mogelijk om meerdere winkels tegelijkertijd te beheren. magento – Mobiel: Magento webwinkels zijn ook mobiel te gebruiken en te beheren. – Hosting: Magento is erg “zwaar” daarom is een goed hostingpakket vereist.

Als je kiest voor een Magento webshop, krijg je het totaalplaatje. Online betaalkoppelingen, facturatie, meertaligheid, meerdere valuta’s… Het is allemaal geïntegreerd in Magento.