Voorpagina Onetap WordPress Website Builder ⋆ Onetap WordPress

Maar onze service gaat verder. Als je website eenmaal klaar is, wil je dat deze altijd up-to-date en veilig is. Met onze onderhoudsservice lig je daar nooit meer wakker van.

WordPress Vs Joomla

In principe kunnen we binnen twee maanden al een compleet nieuwe web site realiseren voor je. Maatwerk voor je WordPress web site Van eenvoudige landingspagina tot meervoudige webshop met behulp van WooCommerce, niets is ons te gek. We werken bewust niet met bestaande of gekochte thema’s, maar kiezen altijd voor maatwerk.

Bovendien kun je je media eenvoudig beheren en aan je pagina koppelen. Ook is het systeem open-supply website maken waardoor je niet gebonden bent aan licentiekosten.

We willen ons niet laten beperken door de mogelijkheden van een bestaand thema, maar willen juist maximaal inspelen op jouw wensen als klant. Een WordPress web site maken die goed presteert gaat verder dan installeren. WordPress Specifieke functionaliteit gaan we niet uit de weg. Ook adviseren we soms het gebruik van een bestaande plugin, mits veilig genoeg. Een plugin installeer je in no-time en is vaak naar jouw wensen aan te passen.

Wij helpen je om daar het maximale uit te halen. We leven in een wereld waarin cybercrime aan de orde van de dag is. Een wereld waarin wetgeving omtrent privacy en de bescherming van persoonsgegevens steeds verder wordt aangescherpt om hier het hoofd aan te bieden. In die wereld zijn wij er als online companion meer dan ooit verantwoordelijk voor om onze klanten adequaat te adviseren en te begeleiden op dit gebied. De software achter WordPress wordt met regelmaat geüpdatet om optimaal beveiligd te blijven.

Daarnaast magazine je altijd rekenen op onze ondersteuning. Als je het maximale uit je web site wilt halen speelt search engine optimization een belangrijke rol. WordPress is het perfecte platform om je website te optimaliseren voor zoekmachines en verkeer via Google in het bijzonder. Dat gaat echter niet vanzelf. Zoekmachines stellen eisen aan je techniek, maar ook aan de inhoud van je website.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Eenvoudig je WordPress website beheren Wanneer we voor jou een web site WordPress hosting bouwen vinden we het belangrijk dat je deze goed kunt beheren.

Daarom staat beheerbaarheid bij ons altijd voorop, of we nou een web site, webshop of gebruikersplatform voor je bouwen. We inventariseren samen met jou wat beheerbaar moet zijn en wat niet. We vermijden zoveel mogelijk het gebruik van WordPress plugins. Zo houden we je beheeromgeving schoon en overzichtelijk zodat jij je kunt focussen op je werk. Bij het opleveren van je website krijg je een introductie in het beheersysteem en hoe deze voor jouw website is ingericht en werkt.