Webshop Beginnen? Met WordPress En Woocommerce!

Of het nu gaat om Ideal, Paypal, betalen met creditcard of vooruitbetaling, alles is mogelijk. Kortom, na 12 jaar WordPress kunnen we wel stellen dat onze specialisten een webshop naar het volgende niveau kunnen tillen. We brengen in je in touch met software program aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Ideaal dus als je ook klanten uit het buitenland wil bereiken. Met WPML is het mogelijk wordpress webshop om pagina’s, blogs en posts, menu’s en zelfs teksten van de thema’s te vertalen.

In mijn webshop werk ik alleen met eenvoudige producten. Variabele producten hebben further mogelijkheden, je kunt hierbij denken aan hetzelfde t-shirt in verschillende kleuren of in verschillende maten. Indien je een online kledingwinkel begint, zul je geheid in aanraking komen met variabele producten.

Professionele Website Laten Maken? Dit Kost Het Anno 2022

Mollie betaal pluginMollie Payments for WooCommerce is een plugin van Mollie. We gebruiken deze plugin om betalingen te ontvangen op onze webshop. Klanten in heel Nederland die een webshop laten maken bij JVH webbouw.

Indien u akkoord bent met ons voorstel, starten wij een traject om een professionele webshop of website voor u te maken. Ze zijn klantvriendelijk, werken erg snel en nauwkeurig, en komen met goede bruikbare adviezen. Fysieke producten zullen daarentegen worden verzonden, waarbij de standing van het product continu kan veranderen (pending payments, on hold, refunded, failed and so on.). Echter, kun je optioneel ook kiezen voor speciale (officiële) WooCommerce thema’s die specifiek zijn ingericht hiervoor. Ze bieden vaak further mogelijkheden en maken het in feite een stuk makkelijker. We raden je dan ook zeker aan eens te kijken naar deze WooCommerce thema’s, en indien gewenst er eentje uit te zoeken naar jouw smaak. Een webshop heeft in de basis dus meer aandacht nodig dan een web site.

Deze betaalmethode zit echter niet inbegrepen bij WooCommerce. De meest praktische manier om iDeal betalingen te accepteren is through Mollie, een van de populairste betaalsystemen van Nederland. Wij gebruiken hen zelf ook voor onder anderen Start24. Ze worden geroemd om hun geweldige performance en fantastische 24/7 klantenservice. Monkey Vision heeft ons zeer goed geholpen met het ontwikkelen van onze site!

Het is een beveiliging vereist om bijvoorbeeld betalingen te accepteren in de WordPress webshop. In dit scherm van de hosting zie je dat je verschillende zaken kan instellen. Je kan hier het wachtwoord bijvoorbeeld wijzigen van je hosting . En commerciële webshop software program biedt te weinig vrijheid of heeft te weinig keuze uit templates. Het laten maken van een webshop is enorm prijzig .

Daarna moet je de geïnstalleerde plugins activeren. Je selecteer weer alle plugins en je verandert ‘acties’ of ‘install’ naar ‘activate’. En ik kwam er niet snel uit wat ik precies moet doen. Ik heb daarom besloten om de demo-content te installeren en die demo-content dan aan te passen. Dit doen we door een WordPress thema te installeren die bij ons past.

  • Wij bouwen webshops in Woocommerce, ’s werelds meestgebruikte ecommerce platform, gebouwd voor WordPress.
  • Plug-ins die het mogelijk maken om live chat te integreren binnen jouw wordpress webshop zijn LiveChat en Tawk.to.
  • Ook al kosten de additional functies van de plug-in further geld, het is nog altijd een stuk goedkoper dan het ontwikkelen van een complete webshop zonder WordPress.
  • Heeft u hier geen tijd voor of geen ervaring mee?
  • WooCommerce is een uitgebreid en prettig platform.

Wanneer je bij ons je webshop laat bouwen krijg je een professionele webshop, volledig naar wens en afgestemd op jouw wensen en eisen. Bij de realisatie van een webshop komen naast het design en de techniek ook nog andere belangrijke zaken kijken. Er moeten mooie productfoto’s gemaakt worden en er moeten doelgroepprikkelende teksten geschreven worden. En misschien wel de grootste uitdaging; bezoekers naar jouw nieuwe webshop trekken. Zoekmachine-optimalisatie, Online Marketing en Social Media spelen hierbij een grote rol. Wij geloven in de kracht van samenwerken, in ons netwerk kennen we specialisten die hierbij een rol zouden kunnen spelen. Er komt veel kijken bij het opzetten en optimaliseren van een online wordpress website winkel.

Ideal met Mollie werkt prima en beperkt de administratie omdat ik 1 keer per maand een uitbetaling heb met bijbehorende factuur. Ik heb destijds veel opensource pakketten uitgeprobeerd. Vooral omdat ik het leuk vond en er eenvoudig de tijd voor had. De meeste waren te ingewikkeld en/of moeilijk aan te passen aan mijn huisstijl. Magento vond ik destijds het mooist en gemakkelijkst maar het was zo traag dat zelfs na overstappen naar een sneller server het nog “stroop” was. Als ze iets meer willen investeren en zelf het beheer hebben neem je een WP webshop met een standaard thema.

Het nadeel is dat er tientallen pagina’s, categorieën, producten en afbeeldingen worden toegevoegd die je niet nodig hebt. Die moet je dan handmatig verwijderen of aanpassen. In een paar uurtjes (en nog wat ‘wachttijd’) heb je al een ruwe versie van een webshop met alle elementen die je nodig hebt. Relatief is dat vrij snel – wanneer je webshop op maat laat bouwen, dan ben je snel een paar maanden kwijt. search engine WordPress hosting optimization (zoekmachine-optimalisatie) is ontzettend belangrijk.

WordPress

Een webshop integreren in je WordPress website is niet kosteloos. Houd er rekening mee dat je Woocommerce webshop zonder betaalde plugins veel minder flexibel zal zijn. Mijn ervaring is dat er in elke webshop wel een aantal betaalde plugins moeten komen. Met deze plugins voeg je functies toe die eigenlijk standaard noodzakelijk zijn voor al je klanten en functies die het jou als webshopbeheerder makkelijker maken.

Ik ga nu wel offtopic, maar wat voor een probleem dan? Ik gebruik nu al jaren wordpress voor webwinkels, blogs, business sites en ga zo maar door.

Omdat het snel laden van pagina’s nog belangrijker wordt . Je betaalt over het algemeen iets meer voor internet hosting wanneer je een webshop wil maken. Een WordPress hostingpakket kiezen waarop we een webshop kunnen draaien en het vastleggen van een domeinnaam. De grootste kostenpost is hosting voor een webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Als je een WordPress web site hebt, kun je heel makkelijk producten via dezelfde omgeving aanbieden. Voor de eigenaar van de WordPress web site heeft dit als voordeel dat alles vanuit één backend geregeld kan worden. Is het moeilijk om een webshop in WordPress te maken? Er zijn tegenwoordig verschillende plugins verkrijgbaar die jouw WordPress web site in een webshop omtoveren. De bekendste en waarschijnlijk ook de beste webshop plugin voor WordPress is Woocommerce. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste theme en de extra plugins die je nodig hebt om van je WooCommerce shop een succes te maken.