Website Laten Maken Op Maat

WordPress Webdesign & Seo

Probeer onder de 1MB te blijven. Dat is goed te doen in jouw geval denk ik.

Hallo Wouter, Tot nu toe vind ik het enige grote nadeel dat je cpu per minuut koopt. Mijn site heeft er in 5 dagen 5 keer uitgelegen. grt, Lilian Hier een artikel /siteground-hosting-cons.html Ik heb even met pingdom gekeken en zie dat je wel erg veel erg grote afbeeldingen op je home page hebt staan: Ik probeer mijn afbeeldingen altijd onder de 100k te krijgen.

Cursus WordPress

Je schiet het dan als het ware voor maar krijgt het wel weer terug. 2) Wat je zelf zegt: tijdelijk de website WordPress ergens anders neerzetten.

SiteGround steekt er met kop en schouders bovenuit. Toch maar als consument afsluiten en 2 jaar lang teveel betalen..? Beginnen bij een maandelijks opzegbare Nederlandse host en dan naar Siteground verhuizen? 1) Gewoon die 21% betalen en dat later bij je BTW aangifte verrekenen.

Ik wil graag een GrowBig account by Siteground, jouw blog heeft me overtuigd! Nu is het probleem echter dat ik me volgende week ga inschrijven bij de KvK. Waarschijnlijk moet ik daarna een behoorlijke tijd wachten op mijn Btw nummer.

Erg Goede 24

Er zijn ook andere betaalde certificaten, maar die heb je wat mij betreft niet nodig. Zie ook Stappenplan WordPress website wordpress webshop overzetten naar beveiligde https verbinding met SSL certificaat.

Siteground heft β€œ21% VAT” bij Nederlandse consumenten en wissen dit alleen als je een geldig Btw nummer hebt. Helaas kun je dit niet achteraf wijzigen. Eenmaal een account met 21% Btw betekent dat dit voor de gehele looptijd geldt. Ik heb geen tijd om te wachten op dat nummer en over 2/three WordPress hosting maanden pas te beginnen met het bouwen van mijn webshop, dat vind ik echt tijdverspilling. Maar ik wil liever ook geen andere host!