Woocommerce Installeren

Heb je veel internationale klanten dan kan je zelf overwegen om alleen Stripe payments te gebruiken . De communicatie by way of e-mail is essentieel voor elke webshop. Het is dan ook een voorwaarde dat alle e-mailberichten die through de webshop worden verstuurd, de inbox van de ontvanger bereiken. Helaas belanden opdrachtbevestigingen of andere berichten van webshops nog regelmatig in de spambox of ze worden zelfs door de ontvangende mailserver geweigerd.

Naast het inrichten en vullen van de webshop, is het uiteraard van belang dat webshop zoekmachine vriendelijk is en goed gevonden wordt. Met een aantal gratis plugins kan dit goed geoptimaliseerd worden. Lees meer over onze web optimization en andere online advertising mogelijkheden. De kosten van WooCommerce zijn wat lastiger om te beschrijven. Het is namelijk een gratis wordpress webshop plugin die je kunt installeren op je website. Maar met alleen de WooCommerce-plugin ben je er nog niet. Je moet zelf je domeinnaam registreren en je hebt een hostingpartij nodig.

Voorheen was het opzetten van Google Shopping een lastig klusje. Tegenwoordig is er een plugin die je kan helpen bij dit klusje. Google Feed Manager heeft een gratis en een premium versie. Hoe frustrerend kan het zijn, wanneer je bestellingen ziet die niet zijn afgerekend.

Bouw je eigen unieke web site of gebruik onze free of charge verhuisservice. Het is de meest populaire webshopplugin voor WordPress. Het is Gratis en Open Source, web zoals WordPress. Je hebt geen dure licenties nodig, de webshop ‘verloopt’ nooit en niemand komt vragen om geld op enig punt. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, maar je WordPress web site heeft nu eenmaal tijd en aandacht nodig wil alles zo blijven werken zoals het moet. Je kan het goed vergelijken met een moderne smartphone.

Heb jij een bed&breakfast of run je een kapsalon? Dan wil je natuurlijk online boekingen kunnen accepteren.

Het komt namelijk regelmatig voor dat een specifiek onderdeel van je web site na het updaten niet meer zo werkt als voorheen. Wanneer al mijn variabele opties van een product zijn uitverkocht, dan wil ik graag dat dit bij het product wordt weergegeven. Nu moeten mensen stuk voor stuk de variabele opties aanklikken, om te zien dat alles uitverkocht is.

Snel Naar

Van WordPress wordt vaak gezegd dat het gevoelig is voor hacks. Dat komt onder andere doordat er bij elke update een changelog gepubliceerd wordt waarin precies uitgelegd wordt wat er aangepast is. Hackers weten daardoor waar de zwakheden in een vorige versie zitten. Als jouw webshop nog niet bijgewerkt is, is deze dus wat kwetsbaarder.

WooCommerce is het aanpasbare en open-source e-commerceplatform, gebouwd op WordPress. Met de WooCommerce plugin van WordPress bouw je als ondernemer eenvoudig een eigen webshop of web site. Daarnaast voeg je ook gemakkelijk verschillende online betaalmethoden toe.

  • Daarom gaan we de overbodige pagina’s verwijderen.
  • Met elk PrestaShop thema zal uw on-line winkel herkenbare elementen van een e-commerce web site vertonen.
  • Waar ze bij bijvoorbeeld Magento standaard beschikbaar zijn, moet je ze bij WooCommerce als losse plugin installeren.
  • Wil je een webshop met de juiste performance en een snelle werking, dan wil je iemand om hulp kunnen vragen bij mogelijke problemen.

Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten website bouwen van de webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Eigenschappen die specifiek voor een bepaald product zijn kunnen hier ook toegepast worden door te kiezen voor ‘Aangepast product eigenschap’ uit de choose field. Dan worden deze eigenschappen toegevoegd op productniveau en zullen niet beschikbaar zijn voor het product navigatie filter. Op de eigenschappen tab kan je eigenschappen toekennen aan een product. Je zal hier de globale eigenschappen aantreffen die je wellicht al eerder hebt aangemaakt (Bijv. Kleur, Maat, Merk).

Search Engine Optimization, WordPress Of Mailchimp

S-Connect is een veilige verbinding tussen uw webshop en SnelStart-administratie. S-Connect koppelt uw webwinkel aan uw SnelStart-administratie. Selecties van producten voor een market kunnen worden gemaakt met behulp van slimme filters. Verkoop producten van bijvoorbeeld alleen bepaalde merken, met een specifieke minimumvoorraad, marge, prijs of een van de andere vele standards. Nadat de verkooporder is geïmporteerd in boekhouding wordt deze automatisch geleverd door middel van een goederenlevering. IWebDevelopment heeft various SLA contracten voor verschillende niveaus van ondersteuning. SLA Brons is bij ieder abonnement inbegrepen, maar wil je meer service dan kun je ook kiezen voor Zilver of Goud.

De eerste technische werkzaamheden krijgen al vorm tijdens deze fase. Bewaar mijn naam, e-mailadres en web site in deze browser voor de volgende keer dat ik reageer. Ik had de synchronisatie met Facebook paar dagen uitgezet. Vandaag weer aangedaan, krijg ik meteen three nieuwe berichten in Facebook met zogenaamd nieuwe artikelen. Dit zelf afgelopen week ook nog uitgevoerd bij een klant, dit is de oplossing. Even zoeken op exact die naam en dan kom je hem tegen. Zulke specifieke vragen zou ik aan de helpdesk van Facebook stellen, daar kunnen wij niet direct bij helpen.

Volg Ons Op Facebook

Als extra beveiligingslaag voor een webshop is het aan te raden een plugin als iThemes Security Pro, Securi of WordFence te gebruiken. Dit soort plugins regelen zaken als tweestapsverificatie en blokkades bij veelvuldige inlogpogingen. Afgelopen zomer kwam een kritiek beveiligingslek aan het licht bij webshops die WooCommerce gebruiken. Direct na het ontdekken van het lek bracht Automattic, het bedrijf achter het e-commerceplatform, een belangrijke update uit. Onder andere klantgegevens van deze online winkels zijn hierdoor zeer kwetsbaar voor hacks. De betaalmogelijkheden voor een WooCommerce webshop zijn ook uit te breiden.

Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft. Maak een account aan en je kunt twee weken lang free of charge alle functionaliteiten proberen. Realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten. Zoals eerder genoemd ondersteunen de meeste Nederlandse banken iDEAL. Ook alle populaire betaalproviders ondersteunen deze betaalmethode. De Pronamic Pay koppelt alle populaire betaalproviders met WooCommerce.

Nadat de bestelling is doorgestuurd en een succesmelding van Exact Online is ontvangen wordt de bestelling als afgehandeld aangemerkt. De Woocommerce bestelling verschijnt bij tab Rapportage op het dashboard. Er wordt gecontroleerd of het totaal van de Woocommerce bestelling gelijk is aan de som van de bedragen in de bestelregels plus het bedrag aan verzendkosten. Ook online WordPress hosting boekhouden met een slim en eenvoudig boekhoudprogramma?

Zorg voor goed onderhoud inclusief regelmatige updates. Houd hier rekening mee en je bent minimaal internet zo veilig als ieder ander platform. Niet alle bestaande WordPress thema’s werken standaard goed met WooCommerce. Beoordeel of een bestaand thema wel geschikt is voor jouw doelen.