Woocommerce Koppelen

Hieronder nog een lijst met WooCommerce plugins die wij regelmatig voor een aantal webshops van onze klanten gebruiken. Verkoop je producten aan sellers of zakelijke klanten? Dan wil je per klant verschillende condities toepassen of de prijzen zelfs voor “onbekende” klanten verbergen.

Snelle zoek en filterfuncties voor producten Inkooporders als nieuwe voorraad importeren Statistieken voor voorraden, verkopen en producten Wanneer je niet met een product import werkt, is deze functie ideaal voor het bijhouden van prijzen en voorraad. De plugin is al jaren free of wordpress webshop charge, maar je kan nog further modules erbij kopen voor o.a.

multi voorraad en actie logs. Deze add-on voor de plugin WP All Import maakt het mogelijk om productgegevens vanuit een Excel of .csv bestand te importeren. De free of charge WordPress hosting versie beschikt niet over alle functies en ondersteunt alleen eenvoudige producten. Met de premium versie is het ook mogelijk om variabele producten te importeren of bij te werken.

Top 10 Beste Woocommerce Themes 2019

Importeer alle productgegevens of alleen een selectie Programmeer eigen functies voor o.a. het wijzigen van de gegevens voordat deze worden geïmporteerd

Werkt met bestanden voor duizenden producten Een automatische import is mogelijk

Vaak gebruiken wij deze plugin ook wanneer de producten alsnog worden geïmporteerd. Admin Columns kan je ook samen met WP All import gebruiken. Koop je Admin Columns Pro dan is de optie voor WooCommerce inclusief. Er zijn ontzettend veel opties en uitbreidingen mogelijk voor WooCommerce. Welke voor jouw webshop voordelig zijn, is natuurlijk afhankelijk van je doel.

Wij gebruiken WP All import samen met de uitbreiding voor WooCommerce voor grotere webshops of voor het snelle importeren van nieuwe producten. Een import by way of deze plugin werkt snel en vereist niet veel technische kennis. Met Admin Columns en de WooCommerce integratie kan je de producten, klanten en order overzichten in je dashboard uitbreiden. Je kan extra WordPress website kolommen toevoegen, further filters mogelijk maken en de gegevens inline bewerken.

Producten filteren op meerdere voorwaarden tegelijk Integratie met de plugin Advanced Custom Fields Exporteer eenvoudig gegevens op foundation van je filterselectie Wij gebruiken Admin Columns om o.a. beter inzicht te krijgen in producten en klanten.

Hierdoor krijg je niet alleen beter inzicht in de informatie, maar kan je ook snel wijzigingen aanbrengen. Werkt met bijna alle velden/waardes, inclusief customized fields en attributen