Woocommerce Specialist Voor WordPress Webshop

Het is relatief lichte software program en ook nog eens open supply. De grote community rondom WordPress zorgt continu voor verbeteringen.

  • De SQL Injectionkwetsbaarheid was van invloed op versies three.three tot 5.5 van deWooCommerceplugin, evenals versies 3.5 tot 5.5 van deWooCommerce Blocksfeature plugin.
  • Denk hierbij aan verschillende thema’s, maar ook aan betaalmogelijkheden en tal van extensies om jouw webshop zeer uitgebreid te kunnen maken.
  • Maar ik denk dat meeste kleine en middelgrote webshops prima kunnen draaien op een GoBig-pakket.
  • We hebben T-shirts met de maten small, medium en giant, maar ook in de kleuren rood, geel en zwart.

Ook Hostinger beschikt namelijk over verschillende hostingpartijen. Zo zijn er speciale hostingpakketten voor WordPress, maar uiteraard ook voor WooCommerce. Doordat SiteGround de laatste jaren zo enorm onerous is gegroeid worden ze inmiddels ook aangeraden door WordPress zelf. Daarom hebben ze bij SiteGround besloten om zich naast normale hosting ook te gaan richten op WooCommerce internet hosting. Magento is een een stuk moeilijker te beheersen dan WooCommerce.

Direct

Ik heb eerst gekeken bij de meta-options van de blogpagina en losse blogartikelen, maar daar kon ik het niet vinden. En ik heb gekeken bij de Theme WordPress hosting Options, maar daar zag ik het ook niet staan. Daarna keek ik bij de PageBuilder van de blogpagina en daar kon ik het ‘blog type’ aanpassen.

Wil je opnieuw beginnen dan kun je de grijze knop ‘BTW instellingen verwijderen’ gebruiken. Dan worden je huidige instellingen verwijderd en kun je opnieuw beginnen. Aanpassen kan altijd door op de blauwe ‘Wijzigen’ knop te klikken, en by way of de drop-down boxjes een keuze te maken. De authenticatie met Exact Online loopt via OAuth.

Afrekenen als gast is ook een van de opties die standaard aan staat. Heb je een WooCommerce webshop en wil je dat al jouw bestellingen direct worden ingevoerd in je boekhouding? Kies dan voor een boekhoudprogramma met een koppeling naar WooCommerce. Dé on-line software voor administratie- of accountantskantoren en hun klanten. Voer de boekhouding en salarisadministratie efficiënt uit dankzij no palms accounting en digitalisering, hou meer tijd over voor proactief advies. Om aan een volgend blok te werken, wat onder de ‘products’ komt, moet je weer eerst een ‘row’ toevoegen . Zo voorkom je dat alles netjes naast en onder elkaar staat.

Reageren ze snel op je vraag, helpen ze je bij het overstappen naar hun pakket, helpen ze je wellicht bij boekhoudkundige vragen, and so on. Het voordeel hiervan is dat al jouw bestellingen direct worden verwerkt in je boekhouding. Een ander voordeel is dat je eenvoudig bestellingen weer kunt crediteren via je boekhouding en je voorraden kunt bijhouden in je boekhoudprogramma. Het voordeel van dit laatste is dat je gebruik kunt maken van het automatisch inkopen van producten als een bepaalde voorraad is bereikt. Onder andere Silvasoft en Offective bieden een automatisch inkopen functionaliteit.

Bovendien zijn je shop pagina’s dan ook nog eens helemaal gestyled binnen de stijl van je template. Beide plugins maken je winkel juridisch veilig in Europa. Natuurlijk ziet het er wel een stuk beter uit om een écht WooCommerce-theme te gebruiken, zeker ook omdat je webshop er dan ook uit ziet als een webshop! Dit is weer beter voor de conversie, omdat je bezoekers je producten makkelijker kunnen vinden.

IDEAL Checkout heeft voor de WooCommerce module een plug-in ontwikkeld. Onderstaande obtain bevat, naast de iDEAL plug-in, ook een handleiding (readme.html) met o.a. Voeg de afmetingen rechtstreeks toe aan de productbeschrijving als je klanten de afmetingen van je product nodig hebben. Wanneer je import is voltooid, toont de pagina met het importoverzicht de particulars van je import. Controleer de berichten in het gedeelte controleren van het importoverzicht voor eventuele fouten. Je kunt je geïmporteerde gegevens handmatig bewerken door naast deze berichten op Artikelen bekijken te klikken.

Gezien de gebruiksvriendelijkheid is in dit geval Woocommerce de winnaar. Out of the field is Magento hier de winnaar, zij hebben dedicated veiligheids patches voor de gebruikers van het platform. Maar de keerzijde hierin, ze zijn niet altijd even makkelijk toe te passen. Zeer uitgebreide mogelijkheden voor product/categorie attributen. Er is uitgebreide documentatie beschikbaar, indien je er toch niet uit komt dan kun je het Woocommerce group een vraag stellen.

De free of charge versie van Order Delivery Date for WooCommerce is voor een aantal webshops de ideale oplossing. Er zijn ruim voldoende opties beschikbaar om de juiste afleverdag door je klant te laten kiezen. Het koppelen van jouw WooCommerce webshop met MyParcel is heel eenvoudig en free of charge.

De facturen zijn direct gekoppeld aan jullie administratiesysteem, wel zo makkelijk toch? Ook hebben we verschillende koppelingen gebouwd om de verzending en bezorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door deze koppelingen te realiseren wordt het totale proces een stuk efficiënter, én nog belangrijker, foutloos. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support WordPress. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat. We hebben ruime ervaring met WooCommerce en meer dan 350 WordPress web sites in onderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten en denken graag met je mee.

Vergroot je bereik in enkele stappen en zorg dat je zichtbaar word op het internet. Kijk voor het full overzicht op de betaalmethodes pagina. Bij Mollie betaal je enkel voor geslaagde transacties en er zijn geen minimumkosten. [newline]Voor iDEAL betaal je bijvoorbeeld een vast bedrag van €0.29 per iDEAL transactie. Kijk voor meer informatie op onze tarieven pagina. Extra betaalopties zoals creditcard en incasso, scherpere tarieven. Extra functionaliteiten zoals met meerdere mensen samenwerken binnen 1 pakket en 6 andere handige options. In het start werd vaak gedacht en gezegd dat WooCommerce alleen geschikt was voor kleine webshops met enkele of hoogstens tientallen producten.

Uiteraard zijn we ook altijd telefonisch en per mail bereikbaar voor al je vragen. Naar wens vullen wij de webshop met al je producten, zorgen ervoor dat alle titles en meta descriptions zijn gevuld en overige onderdelen SEO-vriendelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en de afbeeldingen. Wij testen de web site wordpress webshop nog een laatste keer en vragen jou dat ook te doen. Het voordeel van samenwerken met Scherp Online is dat elk group met eigen specialistische kennis de hand legt aan jouw nieuwe webshop.