Woocommerce Webshop Laten Maken

Met de WooCommerce Weigt Based Shipping plugin stel je gemakkelijk een variabele verzendprijs in op foundation van gewicht of een zelf te bepalen voorwaarde. Het verzenden van pakketten is een tijdrovende klus.

Redirection: beheer gebroken links voor een betere conversie Gebroken links hebben een negatieve invloed op je webshop conversie. Met de free of woocommerce charge WooCommerce Redirection plugin kun je gelukkig eenvoudig gebroken links opsporen en redirects aanmaken.

Woocommerce Plugin

WooCommerce plugins om de backend van je store te verbeteren Ook onderdelen van je webshop die niet zichtbaar zijn voor klanten, kunnen een groot effect hebben op je succes. Zo kunnen loze links en een trage website zorgen voor een hoog bouncepercentage en kan ook een slecht beveiligde webshop vervelende gevolgen hebben. De onderstaande WooCommerce plugins zorgen ervoor dat ook de backend van je webshop goed is ingericht.

De volgende plugins helpen je om het logistieke proces van je WooCommerce webshop te verbeteren. 16.ATUM voorraadbeheer: voorkom teleurstelling met real time voorraadbeheer Een goed voorraadbeheer is onmisbaar voor alle webshops. Er is namelijk niets vervelender voor de klant dan een bestelling plaatsen die niet of pas later leverbaar is.

  • WooThemes heeft veel premium themes ontwikkeld, maar ook op Themeforest zijn veel premium WooCommerce themes te vinden.
  • Er zijn een groot aantal gratis WooCommerce themes beschikbaar, maar als je serieuzer aan de slag wilt kun je beter voor een premium theme kiezen.
  • Zo’n plugin noemen we dus een WooCommerce plugin.
  • Niet elk standaard WordPress theme is geschikt voor een WooCommerce web site: zoek een theme dat WooCommerce compatible is.
  • Gebruiksvriendelijkheid & search engine optimization
  • Heb je geen WooCommerce, dan is deze plugin helemaal nutteloos.

De Beste Woocommerce Plugins Voor Het Verbeteren Van Je Woocommerce Webshop

Om hier tijd op te besparen, hebben we een free of charge Sendcloud plugin voor WooCommerce ontwikkeld. Hiermee koppel je je webshop eenvoudig aan meerdere vervoerders, zoals DHL, PostNL, UPS en Same Day Delivery. Zo kun je meerdere verzendopties aanbieden, automatisch verzendlabels printen, observe WordPress & trace notificaties versturen en automatisch retouren verwerken. Doordat je hiermee tijd bespaart, kun jij je focussen op wat écht belangrijk is: het ontwikkelen van je webshop.

En je wilt er alles aan doen om ontevreden klanten te voorkomen. De gratis ATUM plugin is een geavanceerde voorraadmanager voor WordPress, met een heleboel mogelijkheden. Natuurlijk houdt de extensie per product bij wat de voorraad WordPress hosting is, maar je kunt ook eenvoudig prijzen aanpassen en omzetanalyses maken. Weight Based shippingreken hogere verzendkosten direct en eenvoudig door Verstuur je lichte én zware pakketten en wil je daarom graag een dynamische verzendprijs instellen?