Woocommerce Webshop Maken Eenvoudig Stappenplan

Heb jij een WooCommerce webshop en ben je op zoek naar een boekhoudprogramma dat koppelt met je webshop? Dan kun je nu stoppen met zoeken, want alle boekhoudprogramma’s op deze pagina hebben een koppeling met WooCommerce! Dit betekent dat bestellingen die jij krijgt in je webshop automatisch worden doorgestuurd naar je boekhoudprogramma. Dit staat dan gelijk goed in je boekhouding en je kunt optioneel ervoor kiezen om er gelijk een factuur bij te maken.

We hebben meer dan 14 jaar ervaring in online afrekenen en weten als geen ander hoe we de conversie kunnen verhogen zodat jij hier niet wakker van hoeft te liggen. MplusKASSA & Woocommerce zijn een gouden combinatie. Woocommerce is gebaseerd op het open source website maken pakket WordPress wat wereldwijd 57% van alle web sites mogelijk maakt. [newline]Het is laagdrempelig en een typisch pakket voor retail.

Mogelijkheden

Wanneer het gaat om een variabel product dan is er een andere cruciale stap in tab “Variaties” waar je bv een kleur met een maat combineert. Verstuur je producten per pallet of doos dan kan je met verzendklasse aangeven dat dit dan in een speciale prijsklasse terecht komt. Bij de meeste producten kun je deze tab meestal gewoon overslaan.

1 / Gebruik de pijltoets om het aantal producten te verhogen / verlagen. Met standaardsorteersortering kunt u de volgorde bepalen waarin producten worden weergegeven op de pagina’s Winkel en Categorie. Bezoekers kunnen desgewenst nog steeds een andere manier sorteren. Je hebt geen toestemming om deze instellingen te bewerken.

Al mijn producten staan wel gewoon in mijn catalogus en Facebook winkel maar krijg de catalogus niet gekoppeld met Instagram. Webgebaseerd open source e-commerceplatform dat helpt bij het creëren van een online winkel met thema’s, betaling, verzendopties en meer. Shopify heeft een functionaliteit waarmee je zelf titels en beschrijvingen aan je foto’s, pagina’s en producten kunt toevoegen. Zoals je wellicht weet is WooCommerce web wordpress webshop als WordPress free of charge te downloaden by way of WordPress.org.

De gratis variant kent minder mogelijkheden, waardoor je al snel voor de betaalde versie moet kiezen. Wanneer je een simpel product hebt kun je “eigenschappen” gebruiken om specifieke product eigenschappen aan te geven. Deze worden vervolgens in je webshop standaard getoond in een tab onderin je product particulars.

En addContent je afbeeldingen en video’s met 1 druk op de knop. Ook voeg je betaal- en verzendopties in een handomdraai toe. Dankzij handige WooCommerce-plugins breng je ze onder de aandacht by way of social media, blogs, advertenties en e-mails. Bovendien beheer je met de mobiele WooCommerce-app bestellingen thuis, op werk of onderweg. Als je WordPress gebruikt dan is Woocommerce waarschijnlijk ook geen onbekende naam. Dit zeer populaire e-commerce platform heeft een wereldwijd marktaandeel van 42%.

Klaar Om 30 Dagen Free Of Charge Te Proberen?

Hierin kan je starten met het toevoegen van producten, het personaliseren van je webwinkel en de verzendmethodes, BTW en betaalmethodes instellen. Meer featuresTracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke observe & hint opties. Tracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke observe & hint opties.

  • Met de premium versie kan je ook profielpagina’s en PDF bestanden laten indexeren.
  • Een webshop die niet snel genoeg is verliest bezoekers, need die gaan zich irriteren.
  • In deze weblog heb je ik namelijk tremendous veel belangrijke informatie gegeven over waarom het gebruik van WooCommerce webhosting zo belangrijk is voor webshops.
  • Hoe je dit aanpakt lees je in deze WooCommerce handleiding.

“. In de tab “Eigenschappen” geef je aan welke eigenschappen voor dit product gelden.

Snel Zelf Van Start En Antwoord Op Veel Gestelde Vragen

In de afbeelding kan je zien dat het emblem en het menu nauwelijks zichtbaar is op deze pagina. Ik heb net zelf de hele lijst langsgelopen en ik heb besloten om meer dan 95% zo te laten. En zo ziet de productpagina die we al gemaakt hebben eruit. Na het installeren van de demo-content keek ik even op mijn website WordPress hosting.

Hoewel de meeste thema’s goed samenwerken met Elementor, zijn de mogelijkheden die je hebt op het gebied van WooCommerce wel thema afhankelijk. Zo kun je (zonder add-on) geen zoekfilters instellen of sorteervolgordes; dit zijn functies die in het thema zitten. Bij elk WooCommerce internet hosting pakket zit standaard de WordPress Toolkit. Verhoog de ranking van je webshop en verbeter je conversie. Door uitgebreide cache zoals de LiteSpeed Cache plugin en Redis wordt je web site een enorm stuk sneller. Vervolgens krijg je twee opties, omdat je Woocommerce wilt koppelen aan de catalogus, kies je voor e-commerceplatform koppelen.

Dit wordt gedaan op onze eigen testserver, waar jij ook toegang toe krijgt om de voortgang te volgen. We zorgen in deze fase ook voor de nodige koppelingen met bijvoorbeeld Google Ads en uiteraard WooCommerce. Na een aantal feedbackrondes ben jij helemaal tevreden over de look-and-feel en opbouw van je webshop. Onze UI-specialisten zetten de wireframes om in designs voor elk soort pagina van je webshop, zoals de categoriepagina, de productpagina en de contactpagina. Tijdens de kick-off meeting brengen we je wensen in kaart.

Deze tekst wordt dan op de website in die balk/mededeling getoond. Om te laten weten dat de webshop nog in testmodus is. Koppelen en het gebruik van de koppeling is gratis en blijft gratis.