WordPress Handleiding

Verder in deze gids zal ik je ook laten zien hoe je een web site maakt met WordPress. Voor nu hoef je nog niets te downloaden/installeren. Dat laat ik je in de volgende stappen zien. Voordat je een WordPress website kan maken, heb je eerst 2 dingen nodig: Een domeinnaam ( een webadres zoals jouwwebsitenaam.nl)

Het gebruik van het WordPress platform is gratis, maar een domeinnaam en hosting heb je al samen voor minder dan € 8 WordPress hosting per maand. EN, als je je eigen internet hosting hebt, dan heb je de beschikbaarheid van je web site in eigen handen.

  • Het schrijven van artikelen en het beheren van je website wil je misschien niet alleen.
  • Wil je Google maps ergens anders tonen op je web site?
  • Met de HTML module van Beaver Builder is dit nooit een probleem en kun je zelf bepalen waar Google maps wordt weergegeven.

Je kan de snelheid van je website zelf bepalen en zorgen dat deze niet offline gaat op momenten dit het essentieel is voor bezoekers van je website. Waar kan ik een domeinnaam en hosting regelen? Ik zelf gebruik vaak TransIP als mijn domein en internet hosting registratie bedrijf. TransIP is betaalbaar, hebben een goede en profesionele klanten service en hebben zo en dan goede acties, dus is het waard om hun een kans te geven.

Als je een eigen domeinnaam hebt, regel dan gelijk je eigen persoonlijke e mail – dat ziet een stuk professioneler uit dan een Gmail of Hotmail adres. Heb je al een een eigen domeinnaam en internet hosting?

​is WordPress Het Juiste Platform Voor Jouw Nieuwe Startup Website?

Je kan de onderstaande stap overslaan en direct door naar Stap three, waar ik je uitleg geef hoe je een website kan maken. Stap 2 – Kies je domeinnaam en controleer of deze nog beschikbaar is Een goede uitgangsbasis is het volgende:

Stap three: WordPress Website Maken Met Het Gratis Thema ‘goedemorgen’

WordPress versus HTML & CSS: HTML leren vanuit niets, kan meer dan 6 maanden duren, laat staan CSS en PHP. WordPress versus kant-en-klare Websitemaker: Websitemaker brengen hoge kosten met zich mee en zijn vaak beperkt in de opties die ze aabieden. Ze zijn goed voor 1 of WordPress website 2 pagna’s web site, maar niet meer dan dat. Voor novices, is mijn advies om met WordPress aan de slag te gaan.

Een Website Maken Met Het Populairste Cms Ter Wereld: WordPress

Als je een website maakt voor jouw bedrijf, je domeinnaam moet de naam van het bedrijf bevatten. Bijvoorbeeld: bedrijfsnaam.nl Als je een persoonlijke web site wilt maken, dan is jouwnaam.nl een leuke optie

Het leren schrijven van codes neemt veel tijd in beslag en zijn soms erg ingewikkeld. Anno 2018 hebben we een Content Management Systeem als WordPress die het voor veel mensen het makkelijker heeft gemaakt om een web site te maken. Waarom kies je voor WordPress om een website te maken?

Kies een platform om je web site te maken. Ik adviseer WordPress als CMS platform. Het is free of wordpress webshop charge en makkelijk in gebruik.