WordPress Onderhoud

Is je finances hoger dan is SiteGround misschien iets voor je. Dit is een internet wordpress webshop hosting partij die vaak wordt aanbevolen.

Sommige hosting partijen leveren deze gratis mee. Je kunt het certificaat echter ook huren per jaar, prijzen variëren sterk afhankelijk van wat je verzekert. Je kunt een certificaat zelf op de markt kopen en installeren of je huurt hem van je hosting partij.

  • De korting bij SiteGround is namelijk alleen geldig tijdens de eerste contractperiode.
  • Daarna wijzigt dit naar €12,99 voor StartUp, €22,99 voor GrowBig en €34,99 voor GoGeek.
  • Om op termijn zoveel mogelijk geld te besparen met internet hosting, kun je een lange contractperiode selecteren.

Beide partijen hebben hun server in Nederland staan, waarbij SiteGround ook nog in 2 andere landen servers heeft. Als je even rondsnuffelt op het internet dan kom je waarschijnlijk tot de conclusie dat de meeste ZZP’ers een WordPress web site hebben. WordPress is makkelijk te leren en tegenwoordig zijn er goede thema’s waarmee je in de browser je web site kunt gaan ontwerpen. Veel webdesigners zijn dan ook overgestapt van de statische web site naar de WordPress web site.

Afhankelijk van je domeinnamen, kies je dan het geheugen en pakket. Heb je een ruim price range, neem dan hosting vanaf 30 euro per maand, zodat je de ruimte niet meer deelt met andere web sites. Jouw website snelheid kan namelijk erg afhangen van andere websites die ook dezelfde ip adres gebruiken Wil je meer uitleg over hosting, kijk dan eens de hosting uitleg op de FAQ bladzijde. Ik gebruik zelf Vimexxen dan wel het pakket ‘compleet’ WordPress hosting.

Wij Helpen Je Graag Met Jouw WordPress Website Vertalen

Kies een internet hosting partij die de server vlak bij je klanten heeft staan. Dus wonen je klanten in Nederland, dan dient de server daar ook te staan. Wonen ze in Frankrijk dan is het beter om je server daar te huren.

Niemand wordt hier vrolijk van. Snelheid is nou eenmaal een search engine optimization dingetje van Google, dus ook jouw rating in de Google zoekmachine wordt er niet makkelijker op. Snelheid: kies voor een SSD schijf als de hosting website maken. Veiligheid: kies voor een SSL certificaat.

En als je zelf een website wilt bouwen dan is een statische web site niet echt handig. Je moet daar veel voor leren. En als je content material advertising wilt gaan doen, dan is een CMS het handigst. WordPress, Joomla, Drupal en Magento zijn dus CMS’en. Hieronder staan de meest gebruikte mogelijkheden om een website op te zetten:

De reden is 2 ledig: ten eerste vindt Google het logisch dat de server vlak bij je klanten staat. Ten tweede kost afstand kostbare tijd. De reactie tijd van Vimexx is bijv. Zet je de server in Australië dan kan dezelfde kwaliteit server op eens een reactie tijd van 3 WordPress hosting tot 6 seconden geven.