WordPress Problemen

We weten je web site op zo’n manier te programmeren, dat Google hem makkelijk vindt en bezoekers vlekkeloos door je web site navigeren. Dit betekent dat wij rekening houden met SEO-factoren zoals key phrases en backlinks, maar ook een gebruiksvriendelijk design. De meestvoorkomende wensen voor een professionele WordPress website hebben we gebundeld in onderstaande pakketten. Zo weet je al een beetje wat je wel en niet kunt verwachten voor elk budget. WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen van de wereld. Ooit begon het CMS als een blog platform, maar tegenwoordig wordt WordPress gezien als een volwaardig CMS vanwege de vele functionaliteiten die het biedt. Je WordPress web site moet het goed doen bij je bezoekers, maar ook als beheerder moet je ermee uit de voeten kunnen.

De populariteit van WordPress brengt ook risico’s met zich mee. Hoe meer mensen aan een platform werken, hoe groter de kans op beveiligingsproblemen. Zo zijn veel van de beschikbare plugins niet goed beveiligd, waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot je web site. Heb je momenteel al een web site online staan, maar wil je een nieuwe WordPress website gaan maken en deze eerst offline opbouwen?

Later kan je zelf eenvoudig plugins installeren. Het kan ook handig zijn om je databasegegevens te bewaren. wordpress webshop Je kan ervoor kiezen om gebruik te maken van “Privacy Protect”, als je anoniem wil blijven.

Wij regelen de verhuizing helemaal gratis voor je. Met WordPress zul je nooit iets tegenkomen wat niet mogelijk is te maken of te programmeren. Als je een vraag hebt zal het antwoord altijd op internet te vinden zijn. Het goed onderhouden ondersteuningsforum bevat miljoenen vragen en oplossingen om problemen op te lossen. WordPress heeft een enorme gemeenschap van actieve gebruikers en ontwikkelaars. Graag opnieuw inloggen.De inlogpagina wordt in een nieuw tabblad geopend. Na het inloggen kun je dat sluiten en naar deze pagina terugkeren.

Waar snelheid en bereikbaarheid essentieel zijn. Maar een web site bestaat om gebruikt te worden. Het is daarom belangrijk om te gaan voor ‘good enough’. Een website die vertelt wie je bent, wat je doet, wat je anders maakt, wat je belooft en of je te vertrouwen bent. Vaak bestaat de footer uit meerdere kolommen met linkjes naar de belangrijkste pagina’s en informatie over de website WordPress hosting. Om dit te maken kun je een Paragraaf of een Lijst blok toevoegen aan de Footer en daar meerdere linkjes maken. De locatie van deze instellingen staat ook niet huge.

WordPress Website Aanpassen

Hulp blijft nodig en het vinden van een goede betaalbare provider valt niet mee. Het boek gebruikt een WordPress Theme dat intussen gewijzigd is. Hierdoor klopt het boek niet meer en moet er van alles gedownload worden om met het boek te werken. Ik heb al enige ervaring met het bouwen van websites met andere software. Toen ik de beslissing nam over te stappen op WordPress heb ik dit boek aangeschaft. Je kan zo veel beter vergelijken welke aanpassing het meeste heeft opgeleverd.

  • Je kunt nu op bladeren klikken, het .zip-bestand selecteren die je van het Astra thema hebt en op Nu installeren klikken.
  • Al onze companions zijn zelfstandig opererende webdesigners die al langere tijd websites bouwen.
  • Als we dit willen doen, doen moeten we eerst aangeven welke pagina de homepage wordt en op welke pagina de blogartikelen getoond moeten worden.
  • Test je web site op verschillende mobiele apparaten.
  • In WordPress kun je zelf pagina’s en berichten toevoegen aan de web site.

Dan heb je misschien al andere WordPress thema’s geprobeerd. Een prima combinatie is het thema OceanWP en Elementor, hiermee kan je vrij eenvoudig je huidige web site verbeteren.

Soms ook “Installatron” genoemd of “applicatie installer”. Sla het bestand op en addContent het naar de “root” van de HTML map van de webserver. Mijn WordPress handleiding is dus geen dik boekwerk waar je niet doorheen komt, maar een praktische instructie die je vlot en goed op weg helpt.

Wij helpen jou om je onderneming naar on-line succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen effectieve WordPress websites met on-line marketing en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt. Probeer deze afbeeldingen zo klein mogelijk te maken .

Zoekmachines, zoals Google, ranken website die snel laden hoger dan web site die traag laden. Dat is dus al een belangrijke reden om te zorgen dat je een snelle website hebt.

Je kunt ervoor kiezen om zelf, als ondernemer de web site te maken met WordPress. Ook al ben je geen webdesigner of webdeveloper. Goed je hebt dus besloten dat je de web site, de inhoud en het adres waarop die bereikbaar is definitief wilt verwijderen. Of schakel de functie uit die bezoekers de mogelijkheid geeft om reacties achter te laten op je WordPress weblog WordPress . De kleuren en lettertypes heb je tot je beschikking na de aanschaf van een plugin. Deze WordPress plugin met alle opties is op generatepress.com te koop voor ca. Mijn favoriete WordPress thema is GeneratePress.

Daarna zorg je voor pagina’s met geoptimaliseerde webteksten rondom die zoekwoorden. In ons blog ‘Wat is nou eigenlijk goede content volgens Google‘ lees je hier alles over. Wij weten wat jouw klant nodig heeft om door te klikken en uiteindelijk contact op te nemen. De website vinden wij dan ook dé succesfactor van ieder bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is. Want bezoekers worden klanten en klanten leveren geld op.

Om een WordPress-website te maken kun je on-line tutorials gebruiken. Zo hebben wij op WordPress Lounge een speciale WordPress Handleiding voor novices. In deze handleiding leer je van start tot eind hoe je een WordPress-website in elkaar zet. De eerste manier om jouw website langzaam maar zeker groter te laten worden, is door een eigen weblog te starten.

Jij hebt geen omkijken naar de installatie van WordPress. Met de free of charge handleiding t.w.v. € 19,95 wordt een website bouwen met WordPress nog makkelijker.

Het hoeft niet veel tijd te kosten en levert een veel beter beveiligde WordPress website op. Dat gaat van het installeren van plug-ins voor beveiliging tot het juist instellen van de .htaccess file. Hackers komen op bezoek als je een web site niet goed beveiligd. Het actief aanbieden van een compleet platform voor de oriënterende en startende zzp’er.

WordPress zorgt altijd voor de laatste veiligheidsaanpassingen aan hun content material management systeem, maar die moet je dan wel downloaden. Blijf je niet up-to-date, dan is er een groter risico dat je website crasht. WordPress kan elk formaat afbeelding mooi online krijgen. Dat is handig voor de dagelijkse gebruiker, maar niet zo goed voor de schijfruimte van je website. Het schalen van een afbeelding in je browser zorgt ook nog eens voor een langzame web site. Ik ontwerp en bouw creatieve web sites voor wetenschappers & ondernemers. Altijd gebruiksvriendelijk, met aandacht voor design, techniek, tekst en strategie.