WordPress Webshop Laten Maken Met Woocommerce?

Bij de contactpagina zal ik in de Page Builder een Google Maps characteristic. Die kon ik met wat moeite werkend krijgen, maar ik heb gekozen om het component woocommerce te verwijderen . Laten we er nu voor zorgen dat het contactformulier klopt en dat de e-mails naar het juiste adres wordt gestuurd.

Het Nadenken Over Verzendmogelijkheden

Ik kan de tekst veranderen bij ‘Page Title’, maar ik heb besloten dat ik helemaal geen titel wil. Ik wil alles producten op een rijtje hebben, zonder poespas. Het is een kwestie van opties proberen en kijken wat er anders wordt. Ik heb ‘Show page WordPress hosting title’ uitgezet en de ‘Page Title Style’ aangepast.

Eenvoudig Beheer In Woocommerce Van WordPress

Het is trouwens niet aan te raden op de URL te veranderen van pagina’s die al heel lang bestaan en al goed geïndexeerd zijn door Google. Dezelfde handelingen doen we nu voor de relaxation van de pagina’s.

De ‘titel’ uitzetten of vertalen. De pagina evt aanpassen met de Pagebuilder.

En de url is nog Engelstalig, namelijk /merchandise. Blijkbaar kunnen we vrij veel aanpassen in het ‘meta choices’-gedeelte.

Het vullen van de pagina’s. De ‘Page header style’ veranderen naar ‘Standard’. Hier heb ik wel voor een titel en een achtergrondsfoto gekozen .

Buffet Webshop

Blijkbaar kan je ook achtergrondsafbeelding toevoegen. Handig, maar niet voor deze pagina. De URL kan je bovenaan aanpassen door op ‘bewerken’ te klikken en de url te veranderen naar ‘producten’.

Ik wil eerst een goedwerkende en eenvoudige webshop bouwen. Zo zie je heel groot ‘Our products’ en ‘all of wordpress webshop the fantastic issues we sell staan’.