WordPress Webshop Met Woocommerce

Lees dan snel hier verder voor nog veel meer informatie over WordPress. WooCommerce plugins maken je leven echter nog gemakkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld een plugin downloaden waarmee je gemakkelijk je producten kan importeren uit een CSV lijst. WooCommerce is relatief eenvoudig uit te breiden met betaalmogelijkheden zoals PayPal, CreditCard en zelfs het Nederlandse iDeal. Hiervoor zijn wel koppelingen nodig met derden, zoals bijvoorbeeld Rabobank OmniKassa of een “payment provider” zoals Mollie. Meer over betaalmogelijkheden koppelen aan WooCommerce lees je later in deze WooCommerce handleiding. WooCommerce wordt ontwikkeld door WooThemes, een aanbieder van Premium WordPress Themes.

Tools zoalsSecond Chanceof onzeMultiSafepay betaallinksstellen u in staat om belangrijke winsten terug te verdienen. Accepteer eenvoudig betalingen through onze in-house ontwikkelde WooCommerce plugin. In-house ontwikkelde oplossingen, waarmee u gemakkelijk transacties kunt verwerken. Zo kunt u zich richten op het genereren van omzet en tegelijk genieten van de laatste betalingstrends op de markt. Wij werken sinds april dit jaar samen met B&S Media.

Magento Visma Web

Dit prijsverschil is niet eens altijd verbonden aan de hoeveelheid functies het webshop-systeem kent. Zoals ik al internet genoemd heb is WordPress hosting één van de meest populaire en misschien wel de beste webshop plug-in voor WordPress. Hieronder heb ik 5 redenen om voor WooCommerce te kiezen en de voordelen ervan ten opzichte van andere (e-commerce)platforms.

  • Een betere oplossing is het neerzetten van losse omgevingen naast elkaar, en ieder op een eigen domein.
  • Dat wordt beloond met een hogere positie in zoekresultaten.
  • Ik gaf al aan de WordPress WooCommerce een plugin is.
  • Door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met SEA, is het mogelijk om vanaf dag één verkopen te realiseren om zo je webshop rendabel te maken.
  • WordPress wordt gezien als een gebruiksvriendelijkCMS met heel veel mogelijkheden dankzij de plug-ins die worden ondersteund binnen het platform.

Zo kun je bijvoorbeeld op de tag klikken om vervolgens op een pagina te komen waarop je alle producten waaraan die tag website bouwen is toegevoegd ziet staan. Vul hier alle tags in die je aan het product mee wilt geven, gescheiden door een komma.

In onderstaande video wordt in 16 minuten uitgelegd hoe u een product aan WooCommerce toevoegt. Bekijk de video of blader verder naar de geschreven uitleg. Blader naar Productgegevens en vul de juiste gegevens in.

Daarnaast is de software program van zichzelf al gebruiksvriendelijk. En omdat de ecommerce-plugin gratis is, zorgt dit ervoor dat je kosteloos de mogelijkheden van een webwinkel kunt verkennen. Verder biedt WooCommerce – als verlengde van WordPress – goede mogelijkheden voor content-uitingen.

Samen richten ze vervolgens het bedrijf WooThemes op, dit bedrijf is tot op de dag van vandaag de grote naam achter WooCommerce. Als je gewoon graag met een Excel-bestand wilt werken om jouw WooCommerce-webshop te vullen met jouw producten, is het allemaal niet zo ingewikkeld. Het enige dat je hoeft te doen is het voorbeelddocument te downloaden en deze in te vullen. We leggen je natuurlijk nog wel even uit wat je waar in moet vullen.

Simpel en snel, gebouwd op een bewezen succesvol platform en voorzien van de greatest beoordeelde service. Zorg ervoor dat het betalingsproces voor je klanten moeiteloos verloopt en verbeter je conversieratio. Hier klopt niets van, WooCommerce is kan ook probleemloos draaien wanneer je honderden of zelfs nog meer producten wilt toevoegen aan je webshop. Er zit niet voor niks geen limiet aan het aantal producten dat je kunt toevoegen. Beide plugins maken je winkel juridisch veilig in Europa. WooCommerce is het toonaangevende en gratis e-commerce winkelsysteem in het WordPress-universum. De plugin transformeert je WordPress-blog in een volledig uitgeruste onlinewinkel – en dat alles met slechts één klik.

Een van de problemen waar je mogelijk wel mee blijft zitten is het afhandelen van de betalingen. Anders zijn voor zolang als het nodig is betaalverzoeken by way of de financial institution of Tikkie ook nog een optie, al vergt dat wat meer arbeid. Met een SSL-certificaat worden de gegevens die de browsers van jouw bezoekers uitwisselen met jouw webshop versleuteld.

Woocommerce is een plugin van WordPress, die het mogelijk maakt om een WordPress website om te zetten tot een webshop. Het CMS is erg gebruiksvriendelijk en kan zonder technische kennis opgezet worden. Dit betekent dat je per maand een bedrag betaald voor het gebruik van de software program. Dit heeft als voordeel dat je altijd de meest recente versie hebt draaien en dat je dus altijd gebruik maakt van de nieuwste instruments en mogelijkheden. Bij opensource oplossingen is het upgraden van je software program vaak een aparte kostenpost. Ook zit hosting bij de prijs inbegrepen en het scheelt je de zorg. Het voordeel bij Woocommerce is dat specifieke bedrijfsprocessen kunnen worden gebouwd zodat deze goed aansluiten op jouw organisatie.