WordPress Webshop Woocommerce

Yoast biedt een alternatief, maar deze kost $ 29,-. Wij hebben een aantal weken geleden een website gelanceerd over het maken van een website met behulp van WordPress. Wat ik nog niet heb besproken is het genereren van bezoekers by way WordPress hosting of social media. Dit laat achterwege in dit artikel, dit neemt niet weg dat het absoluut zeer belangrijk is voor je webshop. Je kunt namelijk veel bezoekers by way of de social media richting je webshop leiden.

WooCommerce is in november 2011 gelanceerd als plugin voor WordPress en werd sindsdien al miljoenen keren gedownload! Het Woocommerce systeem is eenvoudig aan te passen waardoor jouw webshop helemaal aangepast kan worden aan jouw enterprise.

WordPress Webshop Woocommerce

Een integratie met betaal- en verzendmethoden zoals Postnl en Ideal is natuurlijk vereist als je een webwinkel in Nederland wilt hebben. Controleer dus of er voor jouw fee provider en vervoerder de juiste koppelingen zijn. Door de grote populariteit van dit CMS hebben veel bedrijven zich er ook in gespecialiseerd.

Dit brengt echter weer kosten met zich mee en wellicht is dat in jouw huidige situatie niet ideaal. Je kan alles waarschijnlijk alles in opencart, maar ook in wordpress hoor, en in magento, zelfbouw, etc and so forth and so forth and so on. Magento is geen eenvoudig pakket en qua internet hosting zal je ook een behoorlijke supplier moeten kiezen. Gevoelsmatig zeg ik, die WP oplossingen zijn mooi voor ‘erbij’ webshops. Je budget zijn in mijn optiek niet geschikt voor Magento. Ik vind WC makkelijk in gebruik, maar ik ben bevooroordeeld need ik werk graag met WordPress. Als jij al ervaring hebt met WP zou ik het daar bij houden.

  • De laatste stap is een kleine omschrijving maken van het product, onderaan het scherm …deze content material zal zichtbaar worden net onder de producttitel.
  • U krijgt bij een WooCommerce webshop altijd een training zodat u precise weet hoe u de producten toevoegt en bestellingen afhandelt.
  • Ook leer ik je hoe je producten kunt toevoegen en hoe je het betalingssysteem opzet.
  • De webshops zijn gemakkelijk zelf te onderhouden en het is eenvoudig om zelf nieuwe producten toe te voegen.
  • Voor een redelijke simpele webshop hoef je volgens mij geen betaalde plugins aan te schaffen.
  • Tevens wordt extra informatie toegevoegd aan uw titel en beschrijving in de zoekresultaten van Google.

Een WordPress webshop met veel producten of een WordPress webwinkel beschikbaar in meerdere talen? Grote kans dat wij al eerder ervaring hebben gehad met een soortgelijke situatie. Profiteer van deze kennis en van ons persoonlijk contact.

Misschien geen onverstandig idee om een partij in de arm te nemen die je hierbij (onafhankelijk!) kan adviseren. Technisch gezien zijn er legio mogelijkheden om eerst in te kunnen richten/testen, voordat je stay gaat met de herbouwde webshop. Maar dan kom je op een vrij technisch verhaal uit. Nu wil ik zeker verder onderzoeken wat saas voor me kan doen. Ik wil zeker ook voorraadbeheer, verzending en alles automatiseren zodat ik niet meer verzendlabels zelf moet invullen en zo.

De WooCommerce Variation Swatches and photographs plugin gebruiken we bij al onze variabele producten. We vonden namelijk de standaard variatie weergave van de producten niet goed. Hieronder volgen een aantal techniek plugins die wij gebruiken op onze webshop om bijvoorbeeld een connectie te maken met onze verzendmaatschappij. Wanneer je de WooCommerce Google Analyics Pro plugin gebruikt zorg je ervoor dat je precise WordPress kunt zien welke producten wel en welke producten niet verkocht worden. Je kunt kiezen voor een gratis variant of een betaalde variant.

WordPress is het gebruiksvriendelijkste systeem wat je kunt vinden. De privacy assertion en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.

Met Opt-in Monster maak je in een paar muisklikken pop-ups, floating bars en andere bewegende elementen voor je web site. Met de plug-in Mollie Payments for WooCommerce bied je snel verschillende betaalmogelijkheden aan. Het interessante van WooCommerce dat er honderden uitbreidingen voor bestaan. Bijvoorbeeld voor betalingen met iDeal, automatische facturen, downloadbare producten and so forth.

Met 1 klik op de knop wordt een mooi opgemaakt mailtje verzonden met hun Track & Trace code en link naar de juiste pagina om het pakket te volgen. Veel gestelde vragen over maatwerk webshops hebben betrekking op het up-to-date houden van het CMS. Dit is in de basis prima mogelijk zolang de ontwikkeling volgens de WordPress code standaarden heeft plaatsgevonden. Een aandachtspunt dat helaas nog wel eens vergeten wordt met alle gevolgen van dien.

Doe dit ook voor de andere eigenschappen en klik vervolgens op “Wijzigingen opslaan“. Wil je weten wat de kosten zijn om een wordpress webshop te laten maken? Kijk voor de WordPress webshop prijzen op onze tarieven pagina. Wist je dat je met Woocomerce niet alleen fysieke producten kon verkopen maar ook digitale goederen? Zo kun je bijvoorbeeld t-shirts in verschillende maten en kleuren aanbieden als productvariatie.