WordPress Webshop Woocommerce

Wij hebben alles in huis voor jouw online en offline marketing en media in de breedste zin. Ben net gestart met mijn blog en webshop op WoonCommerce. Als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik het wel. Het voordeel van Sisow ten opzichte van Mollie is dat je bij Sisow € 0,50 transactiekosten moet betalen in plaats van € zero,ninety nine bij Mollie. Onder het kopje ‘Betalingsgateways’ kun je verschillende betaalmethoden activeren zoals bankoverschrijving en PayPal. Het is bij bankoverschrijving belangrijk dat je je bankgegevens invult zoals rekeninghouder en bankrekening nummer. Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden van WooCommerce, kun je hier kijken.

Monstroid-2 komt standaard met de Elementor pagebuilder, een van de beste pagebuilders die er zijn, dit is een groot pluspunt. Ook dit theme laadt goed snel in browsers enheeft total gewoon topkwaliteiten, zeker een aanrader. Dit theme werkt met een licentie die slechts op 1 website geldig is.

Web Optimization En Woocommerce

De meeste webshops hanteren een gratis verzending bij bestellingen vanaf een bepaald bedrag. Om aan een volgend blok te werken, wat onder de ‘products’ komt, moet je weer eerst een ‘row’ toevoegen . Zo voorkom je dat alles netjes naast en onder elkaar staat.

Je webshop voldoet aan alle vereisten vanuit Google, zodat je straks kan scoren als de webshop stay staat. Experimenteren, doorontwikkelen en op regelmatige foundation nieuwe functionaliteiten uitbrengen of koppelingen verbeteren. Hiervoor hebben we de dienst ‘continuous development’ gelanceerd.

Een web site heeft altijd een doel, bijvoorbeeld omzet genereren of volgers aantrekken met interessante content material. In deze whitepaper lees je wordpress webshop over de verschillende mogelijkheden in WordPress. Als je eenmaal op ‘Aan menu toevoegen’ hebt geklikt, dan kun je de categorieën aan de rechterkant onder elkaar slepen.

Er zijn veel plug-ins beschikbaar maar de meest gebruikte heet “WooCommerce” en is van WordPress zelf. De basisopties zijn gratis en voor geavanceerde opties moet een klein bedrag betaald worden. Sommigen zweren op Magento of juist een eenvoudig CMS, anderen vinden dat een webshop by way of WordPress de beste optie is.

Retourbeleid En Herroepingsrecht Pagina’s Aanmaken

Het gebruik van stockfoto’s of video’s is een goed alternatief om je website of webshop op een leuke manier van illustraties te voorzien. Nu we de administratieve taken erop hebben zitten, kun je je webshop gaan bouwen. Ik ga je hier laten zien hoe je producten toevoegt en deze managed. Voor “heavy duty” webshops met vele duizenden producten zijn oplossingen als Magento en SEOshop wellicht een beter alternatief. Je shoppagina is een archiefpagina omdat je hiervoor ook vaak zoekfilters voor gebruikt. Bij veel thema’s zit deze functionaliteit inbegrepen. Zo kunnen je bezoekers bijvoorbeeld sorteren op populariteit, gemiddelde waardering, prijs of nieuwste producten.

Kost jou niets further en wij krijgen kleine vergoeding. Voor het gemak wil ik op het moment dat bezoekers geen reacties kunnen plaatsen en dat wanneer dat wel kan zij op zijn minst ingelogd moeten zijn. Je kan in het scherm van SSL certificaten ook je eigen certificaten uploaden.

Het eerste wat ik ga doen is alle blogartikelen van de demo content material verwijderen . Daarna ga ik drie eigen voorbeeld blogartikelen publiceren. Handig is je verschillende dingen op verschillende locaties wordpress website wil plaatsen. Met een drag-and-drop-systeem kan je bepalen wat je in de footer en in de sidebar wil hebben. De footer en de sidebar kan je aanpassen bij ‘Widgets’. En die kan je vinden onder het kopje ‘Weergave’.

Als je een webshop wilt starten met veel specifieke functionaliteiten, is het absoluut niet gek om voor Magento te kiezen. Het is wel belangrijk om te weten dat Magento 2.zero eraan komt en dat dit systeem er weer heel anders uitziet dan Magento 1.9.

Digitale Producten Downloads Verkopen Met Woocommerce

Wanneer je bij een afzonderlijke pagina de optie ‘Bewerken’ selecteert, kun je die pagina op een plaats naar keuze in de websitehiërarchie plaatsen en publiceren. Bovenliggende pagina’s kunnen daarbij als ‘Moederpagina’ worden geselecteerd in het venster ‘Pagina-attributen’.

  • Een webshop laten maken in WordPress kan dan ook een hele goede optie zijn.
  • Wij zijn trots op de professionele webshops die wij gebouwd hebben.
  • Dit klinkt meer alsof er een andere plugin of script een conflict geeft.
  • Als je het productbeheer liever wil uitbesteden om je volledig te kunnen focussen op je webshop, dan is het zeker de moeite waard om dropshipping te overwegen.

Deze supplier biedt verschillende veilige betaalmethodes voor je klanten. Mollie WordPress hosting legt in dit artikel in het Engels uit hoe je de plugin moet installeren en activeren.