WordPress & Woocommerce Best Plug

Het is sowieso nooit af te raden om je eens te verdiepen in plugins die de WooCommerce functionaliteit nog beter kunnen maken dan dat die eigenlijk al is. Anyway, in dit artikel maken wij een lijstje van onze favoriete WooCommerce plugins, maar voordat we beginnen geven we je eerst nog een paar suggestions. Web-Company heeft voor diverse webwinkel systemen standaard koppelingen ontwikkeld. Je ontvangt een e-mail met de gegevens die we nodig hebben om de koppeling op te zetten.

De eerste versie van WooCommerce stamt uit 2008. Met deze plugin was het mogelijk om op je WordPress website een simpele webwinkel te draaien. Het gebruiksgemak van het CMS in combinatie met de features van een e-commerce systeem. Met Managed Webshop Hosting van Caveo garanderen wij een veilige en geoptimaliseerde server omgeving.

Ontvang Onze Productbrochure

Dit komt onder andere omdat plugin- en thema-ontwikkelaars tijd nodig hebben om hun software program compatibel te maken met replace van WooCommerce of WordPress. Het is dus belangrijk dat je, voordat je updatet, de winkel eerst grondig laat testen in een gesloten testomgeving.

  • Op deze manier is de kans op problemen een stuk kleiner, waardoor zij in de toekomst snel weer een aankoop bij jou doen.
  • WooCommerce is erg gebruiksvriendelijk te beheren waardoor je zelf de volledige controle en inzage hebt over je webshop.
  • Magento is verkrijgbaar in een gratis versie , in een betaalde versie en in een versie die met webhosting is gecombineerd .

De koppeling tussen WooCommerce en Exact Online neemt je veel werk uit handen. Alle gegevens uit je webwinkel worden automatisch elke 5 minuten gesynchroniseerd met je Exact Online omgeving. API koppeling haalt alle bestellingen op uit WooCommerce en maakt deze aan op foundation van de standaard ingestelde verzendmethode. Heeft u in uw WooCommerce omgeving de mogelijkheid per multi store de plug-in te installeren? Zo ja, dan kunnen we per shop een koppeling maken met een account in het verzendsysteem.

Alleen een authenticatie en synchronisatie zijn benodigd. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud en updates, iWebDevelopment heeft alles tot in de puntjes geregeld. Koppel uw bestaande webwinkelsoftware, boekhoudpakket en/of ERP-systeem om automatisch verzendlabels aan te maken. De WooCommerce integratietool is een easy-to-use drag’n’drop oplossing. Qwinpro.nl is een webshop voor dak- en wandpanelen. Tot voor kort ging een derde van de bedrijfstijd naar kleinere standaard orders.

Deze app is free of charge te downloaden in de App Store. Met de ‘YITH WooCommerce share for discounts’ plugin geef je de klant een reden om een pagina of product te delen. Je kunt de klant een couponcode geven in ruil voor een like, share, tweet, and so forth. Hierdoor zullen klanten jouw webwinkel gaan delen, waardoor je weer meer bezoekers krijgt en uiteindelijk meer sales. Met de ‘WooCommerce Product Filter’ plugin kun je onbeperkt filters aanmaken in alle verschillende stylen die je je maar kunt bedenken. Ze geven zelfs analytics over het gebruik van je filters.

Stap 2

Binnen de huidige database zijn er een aantal beschikbaar, waaronder de free of charge variant van MultilingualPress. Verbind uw WooCommerce webshop met ChannelEngine via onze free of charge plugin. De installatie is eenvoudig en onze plugin biedt volledige integratie van producten en bestellingen.

Hierin kan je starten met het toevoegen van producten, het personaliseren van je webwinkel en de verzendmethodes, BTW en betaalmethodes instellen. Meer featuresTracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke track WordPress & trace opties. Tracking Verras klanten tijdens het wachten met unieke monitor & hint opties.

Bij Managed VPS pakketten is het ook mogelijk om SSH en toegangsrechten op maat te laten configureren. Door middel van WooCommerce zet je eenvoudig je eigen webshop op. Binnen WooCommerce heb je vervolgens veel verschillende opties. Denk hierbij aan verschillende thema’s, maar ook aan betaalmogelijkheden en tal van extensies om jouw webshop zeer uitgebreid te kunnen maken. In deze weblog WordPress heb je ik namelijk tremendous veel belangrijke informatie gegeven over waarom het gebruik van WooCommerce webhosting zo belangrijk is voor webshops. Het heeft namelijk veel invloed op de prestaties, vindbaarheid en veiligheid van jouw webshop. Toen ik dit zag sprong mij de moed toch echt wel even in de schoenen.

Ga Snel Naar

Na het klikken op die hyperlink wordt je gevraagd of je zeker weet of je de plugin wilt installeren. Klik op ja en WordPress zal automatisch het stappenplan voor het instellen van je webshop starten. In principe ondersteunen we alle PHP versies waarop nog officiële security updates plaats vinden. Vanuit het dashboard kun je eenvoudig de PHP versie voor elke individuele WordPress website aanpassen. Je ontvangt van ons op tijd waarschuwingen als gebruikte PHP versies gaan vervallen. We staan graag voor je klaar om de werking van je web site onder de nieuwste PHP versies te testen en eventuele problemen in plugins en templates te identificeren.

WooCommerce kun je dus simpel gezegd naast webshop plugin ook zien als een further hulpmiddel om mensen betalingen te laten verrichten. WooCommerce is de webshop plugin voor WordPress, dus feitelijk zoek je een WordPress template met daarin de WooCommerce functionaliteit toegevoegd. Zo ben je er zeker van dat je pagina’s allemaal binnen het design van de webshop vallen. Koop je een template die WooCommerce niet ondersteund dan kan je wel WooCommerce qua functionaliteit toevoegen, maar dan wordt het design meestal niet mee genomen. Het is dus belangrijk om daar goed op te letten. WooCommerce is het toonaangevende en free of charge e-commerce winkelsysteem in het WordPress-universum.

Ook daarover volgt later in deze handleiding meer. Er zijn veel verschillende WordPress-themes beschikbaar die speciaal zijn gemaakt voor WordPress hosting.

Als iemand namelijk in aanmerking komt voor free of charge verzenden zou dit logischerwijze de enige optie moeten zijn. Als je een simpele webshop hebt is het in de meeste gevallen niet nodig om verzendklassen in te stellen. Wanneer we het hebben over verzendmethodes en verzendklassen kan er al enige onduidelijkheid ontstaan. Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is. Kosteloze verzending die je bijvoorbeeld kunt toepassen bij een bestelling van 50 euro of meer. In het bovenstaande voorbeeld heb ik het vaste tarief ‘PostNL’ genoemd, omdat ik in dit voorbeeld gebruik maak van hun diensten.