WordPress

Daar staan de bestanden van jouw web site op en zijn ze 24/7 bereikbaar by way of het web. Daarna ben je een uurtje bezig met het goedzetten van wat instellingen, het maken van een menu en het installeren van een paar plugins .

Met JouwWeb of het professionele (en duurdere!) Phoenix kun je veilig en makkelijk zelf een website bouwen. Met de tekstverwerker kun je teksten plaatsen en hier gemakkelijk afbeeldingen aan toevoegen. Boven de editor staat een knop om media toe te voegen en hiermee kun je snel een afbeelding uploaden.

WordPress Web Site Laten Maken

Heb je al wel een pakket, ga dan direct naar de installatiestappen. Een beetje overzicht is bij het bouwen van je eerste eigen web site altijd prettig. Hieronder vind je terug welke stappen we met je doorlopen – van begin tot eind.

U geeft hier de informatie op welke de pagina moet gaan weergeven, zodra u klaar bent kiest u voor Publiceren. U kunt het thema aanpassen/personaliseren door te gaan naar Weergave, Thema en u kiest dan voor Aanpassen. De website is nog helemaal standaard, daarom kunt u beginnen met het kiezen van een thema. Wil je ene weblog op de homepage, dan hoef je bovenstaande stappen niet te volgen. Je hoeft in dit geval namelijk geen vaste homepage aan te maken, maar kiest simpelweg voor de blog als jouw homepage.

Snel Naar:

Plugins zijn kleine toevoegingen voor jouw web site. Bijna alle functionaliteiten die je voor jouw web site wil, kun je bij ‘Plugins’ toevoegen. Hierbij kun je denken aan Facebook buttons, maar ook aan statistieken en andere functionaliteiten. Vimexx schermt jouw website woocommerce helemaal af door middel van 24/7 proactieve beveiliging en monitoring. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de veiligheid van jouw website.

  • Een mooie nieuwe web site is leuk, maar deze moet ook onderhouden worden.
  • Ga naar de website van Cloud86 en log in op je account.
  • Het voordeel van een template is, is dat je niet helemaal vanaf zero hoeft te beginnen.

Zodra we op “Wereldwijd” klikken krijgen we de volgende mogelijkheden. Doordat je de paginatitels hebt aangepast, zal je zien dat de namen van het menu ook zijn aangepast. Je kunt echter nog het een en ander aanpassen in het menu. Zoals de volgorde van de pagina’s en je kunt eventueel ook een submenu aanmaken. De demo versie heeft deze allemaal in het Engels neergezet, maar op een Nederlandstalige website willen we dit natuurlijk niet.

Zoals iedereen wel weet, is WordPress het populairste content management systeem van de wereld. Vanwege het enorme volume aan WordPress web sites online is dit dus ook meteen het meest gehackte CMS op het web. Mede om deze reden is het zo belangrijk om je web site goed te beveiligen. Hetzelfde geldt voor het up-to-date houden van jouw web site. Het kopiëren en plakken van de tekst is tijdrovender. Het updaten van de web site wordt hierdoor ook in andere talen toegankelijker gemaakt.

Een andere manier om een bericht op te zoeken is by way of de web site. Als u op de pagina bent waar u het bericht volledig kunt lezen , dan klikt u op het knopje ‘bericht bewerken’ in de WordPress toolbar. Hiervoor moet u wel ingelogd zijn, anders is de toolbar niet zichtbaar. Een succesvolle website begint met het doornemen van de on-line strategie. Vervolgens vertalen we dit naar een succesvolle web site waarbij we de volgende onderdelen in acht nemen.

Gebruiksvriendelijk Design Heeft Een Streepje Voor

Op foundation van jouw antwoorden bevelen wij het Slim-pakket aan. Een handleiding van hoe je actual je webshop maakt met WooCommerce, vind je op WPLounge. Ga naar de WooCommerce handleiding voor alles over het bouwen van je webshop met WordPress WooCommerce. Wil je een webshop maken met WordPress WooCommerce? Bekijk eerst ons weblog over hoe je een webshop maakt. Hier vind je algemene informatie over de elementen die een webshop moet bevatten. Lees dan ons weblog over hoe je een weblog schrijft.

In de grotere WordPress hostingpakketten van STRATO heb je zelfs genoeg opslagruimte voor meerdere web sites. Met het gebruiksvriendelijke WordPress creëer je nieuwe berichten en pagina’s in het Nederlands. Of upload je afbeeldingen en video’s met 1 druk op de knop. Je werkt eenvoudig thuis en onderweg aan je website of weblog.

Deze plugin zorgt er dankzij zijn geavanceerde caching technieken voor dat jouw web site nóg sneller wordt. We plannen samen een moment in dat de verhuizing uitgevoerd gaat worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Installeer de emailadressen eenvoudig op meerdere apparaten zodat je altijd bereikbaar bent. Je kunt de IMAP emailadressen in vrijwel ieder email-programma instellen en gebruiken. Onze hosting wordpress webshop servers maken dagelijks backups welke door onze klanten gratis terug te lezen zijn, tot 30 dagen in het verleden. Deze backups worden opgeslagen in een ander datacenter dan waar onze hostingservers staan.

Koppelingen met Telebankieren waardoor bezoekers met o.a Ideal kunnen betalen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Bij het omzetten van een website naar een WordPress domein helpen wij je graag verder.

Verder kun je altijd een stap verder gaan, iets wat ik je zeker kan aanraden, en zelf back-ups maken van je WordPress web site. Wanneer je een website aan het maken bent met WordPress, wil je misschien nog niet direct pottenkijkers. Je web site is tenslotte nog niet klaar, waardoor het niet altijd even handig is om al bezoekers te ontvangen. Je kunt er daarom voor kiezen om je website af te schermen met een wachtwoord. SiteGround is een WordPress internet hosting supplier die officieel door WordPress aanbevolen wordt. Je krijgt hier geen domeinnaam of internet hosting free of charge, maar je krijgt wel 60% korting op de 1e contractperiode.

Ik geloof echter dat WordPress de beste en eenvoudigste software program is om een web site mee te maken. Daarnaast heb je ook echt alles in eigen hand, omdat je jouw website op je eigen hostingomgeving hebt staan. Je kunt deze foto dus gewoon downloaden en zonder zorgen op jouw web site gebruiken. Ik heb al weleens een artikel geschreven over hoe je Google maps kunt toevoegen aan je web site WordPress hosting. Ik wil je alleen op deze pagina graag direct voorzien van alle tips, dus ik zal het ook hier behandelen. Toen we eerder in dit artikel web begonnen met een WordPress web site maken, hebben we ook de plugin Yoast search engine optimization geïnstalleerd.