Zo Is Je Webshop Ook Snel In WordPress

De Voordelen Van Een WordPress Webshop

Mooie tutorial voor een webshop met WooCommerce. Samen met een collega van mij hebben we een eventuele opdracht voor een webshop. Heb al veel ervaring met WordPress en customized WordPress themes, dus dit zal allemaal moeten lukken. Echter heb ik een aantal vragen.

In jouw filmpje is alles in het Nederlands, bij mij is alles Engels. Hier ben ik ook benieuwd naar! Vandaag geïnstalleerd en werkend gekregen maar hij is wel in het engels.

De optie staat er niet tussen.. Komt dit omdat ik een betaald thema heb? Is er een andere manier op Woocommerce te installeren? ik zou heel graag hiermee een webshop willen maken alleen heb nog nooit met wordpress gewerkt…

Is dat makkelijk ergens in te regelen? Met deze filmpjes kan zelfs ik een webshop WordPress maken 🙂 Ik loop tegen 1 probleem aan: Hoe krijg ik de taal aangepast?

Bestaat er geen Nederlandse versie van? Thanks voor de tremendous uitleg. Nu krijg ik alleen steeds de volgende melding: jouw thema biedt geen ondersteuning voor woocommerce. Ik heb de integratiegids gelezen en daarin staat dat ik in The_Loop het 1 en ander moet aanpassen. Dit laatste lukt me ondanks dat me kennis van php zero WordPress hosting% is, alleen dat eerste stukje krijg ik niet voor elkaar.

Onze Aanpak Om Een Professionele Webshop Te Laten Bouwen

Heb jij enig idee in welke php pagina ik dat ga vinden? Zie dat niet alle php codes mee gekopieerd zijn van het eerste stukje dus een nieuwe poging: We gaan binnenkort de website ombouwen – eens kijken of dit effect heeft.

Bedankt voor de duidelijke uitleg, heel fijn! Het enige is dat ik in mijn wordpress dashboard geen plugins kan vinden.